Peugot M19 bisiklet alınır mı?

wadore

Kilopat
Makaleler
1

Merhaba bu linkteki bisiklet gözüme çarptı, sizce alınır mı? Genel olarak Shimano'dan oluşuyor ve markası peugot ama 5000 TL'ye böyle bir bisiklet çok iyi gibi fiyatı bana düşük geldi. Tek eksisi v fren olması.

Merhaba bu linkteki bisiklet gözüme çarptı, sizce alınır mı? Genel olarak Shimano'dan oluşuyor ve markası peugot ama 5000 TL'ye böyle bir bisiklet çok iyi gibi fiyatı bana düşük geldi. Tek eksisi v fren olması.
Alınır şimdi dağ bisikletleri 6000-7000

Alınır şimdi dağ bisikletleri 6000-7000
Corelli snoop 5.1le bunun arasında kaldım hocam önerin var mı. Corellinin parçaları biraz dandik tek artı yönü hidrolik fren olması.

Ama benim anlamadığım niye peugot marka ve içindeki parçalar fena olmayan bir bisikletin fiyatı düşük

Corelli snoop 5.1le bunun arasında kaldım hocam önerin var mı. Corellinin parçaları biraz dandik tek artı yönü hidrolik fren olması.

Ama benim anlamadığım niye peugot marka ve içindeki parçalar fena olmayan bir bisikletin fiyatı düşük
Kanka nerede süreceğine bağlı mesela dağda süreceksen Corelli'yi tercih ederim ama normal yolda süreceksen Peugeot'u tercih ederim fiyata gelecek olursak neden düşük olduğunu bilmiyorum

Tercihini yaptın mı
Peugeot daha yakın gibi hocam corelli arkadaşımda var sürekli bir sıkıntı çıkarıyor
Yada bı anda fikrim degisirse gider biraz daha koyar mosso falan alırım ama çok para vermek istemiyorum bisiklete o yüzden peugotu tercih edeceğim gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı