Pevgeot 208 1.2 PureTech allure 2024 alınır mı?

qwerty9

Hectopat
Daha fazla  
Aracın tüm bilgilerini ekte paylaştım. Sadece 2 yıl kullanmayı düşünüyoruz, sonrasında ise elektrikli bir araca geçmeyi planlıyoruz. Ancak Peugeot hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Bu marka ikinci el alınır mı? 208 modeli nasıldır? Kronik sorunları çok mu var? Bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araba güzeldir atiktir 130 beygir o 208 kasayı çok güzel yürütür paketi de güzel, Peugeot üzebilir Opel üzebilir citroën üzebilir bu markalar şu an kötü araçlar üretiyor, bütçeniz nedir.

Araba güzeldir atiktir 130 beygir o 208 kasayı çok güzel yürütür paketi de güzel, Peugeot üzebilir Opel üzebilir citroën üzebilir bu markalar şu an kötü araçlar üretiyor, bütçeniz nedir?

Şu anda Opel Astra var fakat önümüzdeki ay satacağım 700e üstüne bir şeyler ekleyip 1.4m suanlik Fakat seneye toplu ödeme alacağım için Geçici olarak bakıyorum. Fakat Kolay satabilecegim bir şey bakıyorum düşük km yeni bütçeme uygun bir araç.

Fabia monte carlo öneririm full pakettir 150 beygir 1.5 motor öneririm piyasası iyi.

Son düzenleme:
Biz sıfır, 2008 GT 2025 Kasa 1.2 modelinden aldık. Şu anlık memnunuz.

Psa araçları kısa vade de veya sıfır alırsan güzeldir 1-2 sene binip satmalık araçlar. Açıkçası kalitesiz araçlar uzun ömürlü değil. Tavsiyem 1.8 Corolla olur sizin için küçük olsun derseniz 1.0 veya 1.5 fabia da tercih edebilirsiniz.

1.2 puretech ikinci el pek onermem, belki 10.000 km civariysa alinir. Butceniz nedir?

1.2 puretech ikinci el pek onermem, belki 10.000 km civariysa alinir.
16.000 km hatasız uzatılmış garantisi devam ediyor 40.000km garantili veya 2028e kadar diye belirtilmiş. 1.4m bütçe

16.000 km hatasız uzatılmış garantisi devam ediyor 40.000km garantili veya 2028e kadar diye belirtilmiş. 1.4m bütçe
Alinir, trigerini kesinlikle her bakimda kontrol etsinler, garip bir sekilde 30.000 km de bile yipranan var 80.000 e kadar sorunsuz giden de var. Triger disinda da pek uzun omurlu motor degil bilginiz olsun. Fakat butcenize uygun cok daha mantikli secenekler var.

Ne gibi mesela. Benimle paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…