weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Merhaba gecen yil A-101'den pexma bisiklet aldim. Bayagi kalitesiz koltugu sabit durmuyor zinciri koptu pedal kolu kirildi. Bu bisiklete binebilmek icin tam olarak neleri degistirmem gerekiyor onemli parcalar hangisi?
Merhaba gecen yil A-101'den pexma bisiklet aldim. Bayagi kalitesiz koltugu sabit durmuyor zinciri koptu pedal kolu kirildi. Bu bisiklete binebilmek icin tam olarak neleri degistirmem gerekiyor onemli parcalar hangisi?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Zincir, pedallar, sele ve sele kelepçesi/mandalı. Ayrıca ön-arka vites ayarları, jant akordu ve fren ayarlarını yapmalısınız.
Zincir, pedallar, sele ve sele kelepçesi/mandalı. Ayrıca ön-arka vites ayarları, jant akordu ve fren ayarlarını yapmalısınız.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #3 Benim görüşüm elinizden çıkarmaya çalışıp ikinci el yeni sağlam bir ürün almanız. Zira kalitesiz olduğu için masraf çıkartmaya devam edecektir.
Benim görüşüm elinizden çıkarmaya çalışıp ikinci el yeni sağlam bir ürün almanız. Zira kalitesiz olduğu için masraf çıkartmaya devam edecektir.
weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #4 RiskyZone dedi: Benim görüşüm elinizden çıkarmaya çalışıp ikinci el yeni sağlam bir ürün almanız. Zira kalitesiz olduğu için masraf çıkartmaya devam edecektir. Genişletmek için tıkla... Parcalari degissem ayni mantik kaliteli olmaz mi ?
RiskyZone dedi: Benim görüşüm elinizden çıkarmaya çalışıp ikinci el yeni sağlam bir ürün almanız. Zira kalitesiz olduğu için masraf çıkartmaya devam edecektir. Genişletmek için tıkla... Parcalari degissem ayni mantik kaliteli olmaz mi ?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 weskompes dedi: Parcalari degissem ayni mantik kaliteli olmaz mi ? Genişletmek için tıkla... Yine de kadrosu ağır oluyor, göbekler dağılabilir, jantlar eğrilebilir.
weskompes dedi: Parcalari degissem ayni mantik kaliteli olmaz mi ? Genişletmek için tıkla... Yine de kadrosu ağır oluyor, göbekler dağılabilir, jantlar eğrilebilir.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #6 JakerT4 dedi: Yine de kadrosu ağır oluyor, göbekler dağılabilir, jantlar eğrilebilir. Genişletmek için tıkla... Evet, bisikletin gövde kısmının kalitesi ve dayanıklı olup olmadığına karar vermeniz lazım.
JakerT4 dedi: Yine de kadrosu ağır oluyor, göbekler dağılabilir, jantlar eğrilebilir. Genişletmek için tıkla... Evet, bisikletin gövde kısmının kalitesi ve dayanıklı olup olmadığına karar vermeniz lazım.
weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #7 Govdesi saglama benziyor.