ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Haziran 2021 #1 Bir yerde duydum, peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Öyle bir şey tüm peynirler için geçerli mi?
Bir yerde duydum, peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Öyle bir şey tüm peynirler için geçerli mi?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #3 Vay be.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #4 ddr1 dedi: Bir yerde duydum, peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Öyle bir şey tüm peynirler için geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Öyle birşey olamaz hocam, belki yanlış hatırlıyorsunuzdur.
ddr1 dedi: Bir yerde duydum, peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Öyle bir şey tüm peynirler için geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Öyle birşey olamaz hocam, belki yanlış hatırlıyorsunuzdur.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Haziran 2021 #5 388138 dedi: Kim dedi onu Genişletmek için tıkla... Bir yerde gördüm YouTube de. Krem kıvamına gelmesi için, Iyy
388138 dedi: Kim dedi onu Genişletmek için tıkla... Bir yerde gördüm YouTube de. Krem kıvamına gelmesi için, Iyy
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 21 Haziran 2021 #6 Ne alakası var? Süt kaynarken at içine tuzu kesilsin, süt kesiklerini topla, sıkıştır, suyunu tamamen çıkar, al sana peynir.
Ne alakası var? Süt kaynarken at içine tuzu kesilsin, süt kesiklerini topla, sıkıştır, suyunu tamamen çıkar, al sana peynir.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 21 Haziran 2021 #7 ddr1 dedi: Bir yerde duydum, peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Öyle bir şey tüm peynirler için geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Aynen topluyorlar kurtcuklari sonra sütun üzerine atıp peynir yapıyorlar (!)
ddr1 dedi: Bir yerde duydum, peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Öyle bir şey tüm peynirler için geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Aynen topluyorlar kurtcuklari sonra sütun üzerine atıp peynir yapıyorlar (!)
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.006 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Haziran 2021 #8 Sizin kafanız mı güzel? Google diye bir site var, oraya peynir nasıl yapılır diye aratınca maya veya ekşitme yoluyla üretildiği yazıyor. Peynir Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Peynir ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Peynir çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Sedat Peker gibi bağırasım geldi!
Sizin kafanız mı güzel? Google diye bir site var, oraya peynir nasıl yapılır diye aratınca maya veya ekşitme yoluyla üretildiği yazıyor. Peynir Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Peynir ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Peynir çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Sedat Peker gibi bağırasım geldi!
MuzafferKanlI Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2021 #9 ddr1 dedi: Bir yerde duydum, peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Öyle bir şey tüm peynirler için geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Kaymaktan yapılıyor diye biliyorum. Yoksa o tereyağı mıydı?
ddr1 dedi: Bir yerde duydum, peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Öyle bir şey tüm peynirler için geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Kaymaktan yapılıyor diye biliyorum. Yoksa o tereyağı mıydı?
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 22 Haziran 2021 #10 ddr1 dedi: peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Reptilianlar daha gerçekçi.
ddr1 dedi: peynirler kurtçukların dışkılarıyla yapılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Reptilianlar daha gerçekçi.