V variegated Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 3 haftadır mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu çözemedim. RAM testi yaptım sıkıntı yok. Yeniden kurulum yaptım ama kapanmalar devam ediyor. Minidump.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
3 haftadır mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu çözemedim. RAM testi yaptım sıkıntı yok. Yeniden kurulum yaptım ama kapanmalar devam ediyor. Minidump.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.679 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 7 Ağustos 2021 #2 Intel Display ve Realtek Ethernet sürücülerini güncelle. Hatanın asıl sebebi Realtek kamera sürücüsü. Lenovo'nun bir kamera yazılımı var sanırım. Onu baştan bir kurar mısın? Son düzenleme: 7 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Intel Display ve Realtek Ethernet sürücülerini güncelle. Hatanın asıl sebebi Realtek kamera sürücüsü. Lenovo'nun bir kamera yazılımı var sanırım. Onu baştan bir kurar mısın?
KS KS V variegated Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 variegated dedi: 3 haftadır mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu çözemedim. RAM testi yaptım sıkıntı yok. Yeniden kurulum yaptım ama kapanmalar devam ediyor. Minidump.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapandığı için yarım kalmış minidump dosyalarını yükledim sorunu bulmamda yardımcı olabilirmisiniz. KojiroHyuga04 dedi: Intel Display ve Realtek Ethernet sürücülerini güncelle. Hatanın asıl sebebi Realtek kamera sürücüsü. Lenovo'nun bir kamera yazılımı var sanırım. Onu baştan bir kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan kurarım Artı 0 Eksi
variegated dedi: 3 haftadır mavi ekran hatası alıyorum. Sorunu çözemedim. RAM testi yaptım sıkıntı yok. Yeniden kurulum yaptım ama kapanmalar devam ediyor. Minidump.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapandığı için yarım kalmış minidump dosyalarını yükledim sorunu bulmamda yardımcı olabilirmisiniz. KojiroHyuga04 dedi: Intel Display ve Realtek Ethernet sürücülerini güncelle. Hatanın asıl sebebi Realtek kamera sürücüsü. Lenovo'nun bir kamera yazılımı var sanırım. Onu baştan bir kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan kurarım
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.679 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 8 Ağustos 2021 #4 Zaten baktım ya dosyalara? Daha başka dosyalar da mı var? Artı 0 Eksi
KS KS V variegated Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 KojiroHyuga04 dedi: Zaten baktım ya dosyalara? Daha başka dosyalar da mı var? Genişletmek için tıkla... Başka dosyalar yok söylemiş olduğunuz yazılımı tekrardan kurarım demek istedim teşekkür ederim Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Zaten baktım ya dosyalara? Daha başka dosyalar da mı var? Genişletmek için tıkla... Başka dosyalar yok söylemiş olduğunuz yazılımı tekrardan kurarım demek istedim teşekkür ederim
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 8 Ağustos 2021 #6 KojiroHyuga04 dedi: Zaten baktım ya dosyalara? Daha başka dosyalar da mı var? Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım kamera yazılımı ve Hotkeys ile Vantage var. Arkadaş bu yazılımları düzgün kurmadıysa kaldırıp kursun Lenovo cihazlar sırf bu yüzden gereksiz hatalar verebiliyor. Özellikle Vantage ve Hotkeys. Umarım konuyu bölmemişimdir. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Zaten baktım ya dosyalara? Daha başka dosyalar da mı var? Genişletmek için tıkla... Ekleme yapayım kamera yazılımı ve Hotkeys ile Vantage var. Arkadaş bu yazılımları düzgün kurmadıysa kaldırıp kursun Lenovo cihazlar sırf bu yüzden gereksiz hatalar verebiliyor. Özellikle Vantage ve Hotkeys. Umarım konuyu bölmemişimdir.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.679 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 8 Ağustos 2021 #7 Şükrü Ali Ögel dedi: Ekleme yapayım kamera yazılımı ve Hotkeys ile Vantage var. Arkadaş bu yazılımları düzgün kurmadıysa kaldırıp kursun Lenovo cihazlar sırf bu yüzden gereksiz hatalar verebiliyor. Özellikle Vantage ve Hotkeys. Umarım konuyu bölmemişimdir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, renk katmaya devam Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel dedi: Ekleme yapayım kamera yazılımı ve Hotkeys ile Vantage var. Arkadaş bu yazılımları düzgün kurmadıysa kaldırıp kursun Lenovo cihazlar sırf bu yüzden gereksiz hatalar verebiliyor. Özellikle Vantage ve Hotkeys. Umarım konuyu bölmemişimdir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, renk katmaya devam