Hocam 20 30k ya bile gider.
10 20 arası fiyat biçmeniz iyi olur diye düşünüyorum.
Esnafa versem tanıdık kaça vereyim uğraşmak istemiyorum çünkü 7-8k desem iyi mi oda kar koyup satacak çünkü.
Hocam bu monitörün sıfırı 30 40k arası geziyor siz bilirsiniz.
Hem garantisi de var vallahi şu an param yok bende fazla olmadı PC ile monitörü alalı. Sizden 7K degil de 10 13K arasına alırdım vallahi.
Usta ürünün 0'ı piyasada yok o yüksek fiyatlı ilanlara bakmayın sıfır 3 yıl garantilisi etse en fazla 20k ederdi bu ürünün aynı modelin daha düşük gecikmeli ve 2K versiyonu bile 40k değil dediğim gibi arkadaşa danışacağım 10k derim kabul etmezse 1-2K düşerim diye düşünüyorum pazarlık yaparak.
Usta ürünün 0'ı piyasada yok o yüksek fiyatlı ilanlara bakmayın sıfır 3 yıl garantilisi etse en fazla 20k ederdi bu ürünün aynı modelin daha düşük gecikmeli ve 2K versiyonu bile 40k değil dediğim gibi arkadaşa danışacağım 10k derim kabul etmezse 1-2K düşerim diye düşünüyorum pazarlık yaparak.
Öyle yapacam valla esnafa sordum komik fiyatlar verdiler bugün ilan koyacam 10k dan 8-9 a falanda pazarlıkla çıkarırım diyordum elimden.Dediğim gibi 10 13 arası gider gibi hocam pazarlıkla 8'den aşağı inmeyin bence çünkü kaliteli monitör yani.
ilanı koyduktan 5 dk sonra 1 arkadaş aradı 9500 anlaştık yarın teslim edeceğimDediğim gibi 10 13 arası gider gibi hocam pazarlıkla 8'den aşağı inmeyin bence çünkü kaliteli monitör yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.