PGA478 soket için işlemci önerisi

alperozer

Hectopat
Yer
Bilgisayar Başında
Daha fazla  
Merhaba ofisimde PGA478 soketli bir Packard Bell marka laptop var çok uğraştım cihazla 4 GB ram yaptım, SSD taktım, bakımlarını yaptım, neredeyse bütün windows sürümlerini denedim fakat Windows 7'de bile kasıyor işlemci kullanımı minimum %70-%80 bu yüzden işlemcisine baktım sökülebilir tarzda bir soketi var. Core 2 Duo T6600 var içerisinde soketi PGA478 olarak buldum İntelin sitesinde. Bu soket tipine sizce hangi işlemci alıp takabilirim? En azından Windows içerisinde, İnternet kullanımında kasmayan bir cihaz olsun bizim işimizi görür. Özellikleri aşağıda belirttim

Packard Bell TJ65
Core 2 Duo T6600
4 GB DDR2 Ram
120 GB SSD+ 500 GB HDD
GT240M 1 GB Harici Ekran Kartı
Windows 7 Home Premium 64 Bit

Normalde problem olmamasi lazim 7de yeterli cunku islemci, laptopta bios tdp falanda uyumlu olmasi gerekiyor islemci degistirmek icin t serisinde en ust 9900 ama muhtemelen hem az bulunur hem pahalidir.

Normalde problem olmamasi lazim 7de yeterli cunku islemci, laptopta bios tdp falanda uyumlu olmasi gerekiyor islemci degistirmek icin t serisinde en ust 9900 ama muhtemelen hem az bulunur hem pahalidir.
Malum sarı sitede var fiyatları 200-300 lira civarı bir bilgisayarı ayağa kaldırmak için çok iyi bir fiyat bence. Bende bulamadım bir türlü hangi işlemciler uyum sağlar.

baktığımda t9300 ve t9500 uyumlu gibi gördüm ama t9300 daha yüksek performans veriyor aliexpresste gümrük dahil 300 lira civarına satılıyor sizce güvenip alayım mı?

çünkü sarı sitede aynı işlemciyi 900 liraya satan gördüm şaka gibi 16 yıllık işlemciyi adam 900'e satmaya çalışıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı