Şu anda bilgisayarım olan Dell. Inc Vostro 1015 kullanıyorum ve işlemcime bir yükseltme yapmak istedim PGA478 soketi için işlemci önerisi için yardım edin lütfen.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
GM 45/GM47 yazan kısıma bakılacak mesela bende PM45 yazıyor.
Hangi işlemciyi düşünüyorsan bakalım eğer oyun oynayacaksan QX serisi 4 Core 4 thread oluyor onun dışındakiler 2 Core 2 thread bence bir işe yaramazlar.