PGA988 işlemcisi önerisi

TheGodnessss

Hectopat
Herkese merhaba.
Benim Pegatron H36Y modelli bir anakartım var ve bunun işlemci soketi PGA988.
Sistemimi yükseltmek istiyorum. Şu anki en iyi PGA988 soketli işlemci hangisi?

(BIOS sürümü 08.00.10)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zannedersem bu Casper laptop anakartı. Buna ancak bu tip işlemciler takılabilir.
.
Daha fazla bilgim yok.

Hocam zannedersem bu Casper laptop anakartı. Buna ancak bu tip işlemciler takılabilir.
.
Daha fazla bilgim yok.
Bazı yerlerde i7-620m işlemcisi geçiyordu.Onun da soketi PGA988 idi hocam.

Hocam size en net bilgiyi burası verir.

CPU-Z programını yükleyip, "Mainboard" sekmesinden BIOS tarihini ve çipset bilgilerini paylaşır mısınız? Şu an ki kullandığınız işlemci modelini de belirtin.
bu hocam
CPU-Z programını yükleyip, "Mainboard" sekmesinden BIOS tarihini ve çipset bilgilerini paylaşır mısınız? Şu an ki kullandığınız işlemci modelini de belirtin.
Intel Pentium P6100

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,6 KB · Görüntüleme: 232
Çipsetin desteklediği işlemci listesi ve çıkış tarihlerine sol tarafta uyumlu ürünler kısmında bulabilirsin.

Q1 2010 üretim i7 620M gider diye düşünüyorum fakat BIOS sürümünün desteğinden şüpheliyim.

Çipsetin desteklediği işlemci listesi ve çıkış tarihlerine sol tarafta uyumlu ürünler kısmında bulabilirsin.

Q1 2010 üretim i7 620M gider diye düşünüyorum fakat BIOS sürümünün desteğinden şüpheliyim.
Desteğiniz için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı