1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 19 Mayıs 2022 #381 wanetage dedi: Seçimler kilitlendiği andan itibaren bir daha değiştirilemez. Yoksa ''X takımı ilk haritada ağır mağlubiyet aldı. Hemen değiştireyim o zaman.'' gibi şeyler saçma olur zaten. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle olmalı da şuan takımların yerlerini istediğim gibi değiştirebiliyorum.
wanetage dedi: Seçimler kilitlendiği andan itibaren bir daha değiştirilemez. Yoksa ''X takımı ilk haritada ağır mağlubiyet aldı. Hemen değiştireyim o zaman.'' gibi şeyler saçma olur zaten. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle olmalı da şuan takımların yerlerini istediğim gibi değiştirebiliyorum.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #382 197823 dedi: Bence de öyle olmalı da şuan takımların yerlerini istediğim gibi değiştirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon değiştirebiliyorum demişsiniz, değiştiremiyorum olarak okumuşum. Bende de öyle oldu. Oyuna çık-gir yapınca düzeldi.
197823 dedi: Bence de öyle olmalı da şuan takımların yerlerini istediğim gibi değiştirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon değiştirebiliyorum demişsiniz, değiştiremiyorum olarak okumuşum. Bende de öyle oldu. Oyuna çık-gir yapınca düzeldi.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 20 Mayıs 2022 #383 İlk günden 2/2 .
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #384 Metin Eren Türkmen dedi: İlk günden 2/2 . Genişletmek için tıkla... Aynı şekil. Furia diyenler bakın uyardık Elmas geliyor söyleyeyim.
Metin Eren Türkmen dedi: İlk günden 2/2 . Genişletmek için tıkla... Aynı şekil. Furia diyenler bakın uyardık Elmas geliyor söyleyeyim.
VentusCN Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 645 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #385 Vio dedi: Aynı şekil. Furia diyenler bakın uyardık Elmas geliyor söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Önemli olan şampiyonu bilmek zaten Na'Vi şampiyon olamazsa herkes gg
Vio dedi: Aynı şekil. Furia diyenler bakın uyardık Elmas geliyor söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Önemli olan şampiyonu bilmek zaten Na'Vi şampiyon olamazsa herkes gg
Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 20 Mayıs 2022 #386 Seçimler kilitleneli çok oldu hatta iki seçimim tuttu ama hala jetonum altın değil? Sizde de mi öyle ne zaman altın olacak.
Seçimler kilitleneli çok oldu hatta iki seçimim tuttu ama hala jetonum altın değil? Sizde de mi öyle ne zaman altın olacak.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 20 Mayıs 2022 #387 Alfirk dedi: Seçimler kilitleneli çok oldu hatta iki seçimim tuttu ama hala jetonum altın değil? Sizde de mi öyle ne zaman altın olacak. Genişletmek için tıkla... Benimde altın değil. Belki finaller bitince verir.
Alfirk dedi: Seçimler kilitleneli çok oldu hatta iki seçimim tuttu ama hala jetonum altın değil? Sizde de mi öyle ne zaman altın olacak. Genişletmek için tıkla... Benimde altın değil. Belki finaller bitince verir.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #388 Alfirk dedi: Seçimler kilitleneli çok oldu hatta iki seçimim tuttu ama hala jetonum altın değil? Sizde de mi öyle ne zaman altın olacak. Genişletmek için tıkla... Çeyrek final maçları bugün bitiyor. Cumartesiye bağlanan gece verirlir.
Alfirk dedi: Seçimler kilitleneli çok oldu hatta iki seçimim tuttu ama hala jetonum altın değil? Sizde de mi öyle ne zaman altın olacak. Genişletmek için tıkla... Çeyrek final maçları bugün bitiyor. Cumartesiye bağlanan gece verirlir.
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 20 Mayıs 2022 #389 Tüm çeyrekleri bilmişken NaVI tokat yerse fena patlayacağız
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 20 Mayıs 2022 #390 O değil de sunucu kadının instagramı felan var mı? Takip edelim.