Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #11 Hidro Dinamik dedi: Önümüzdeki seçimde senden kopya çekebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Elbette bende bilet yok zaten Metin Eren Türkmen dedi: Ben yine de Vitality'nin rahat geçeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ee geçer de dedim 'Virtus bir bakşa' ez4Virtus! @Metin Eren Türkmen Son düzenleme: 30 Ekim 2021
Hidro Dinamik dedi: Önümüzdeki seçimde senden kopya çekebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Elbette bende bilet yok zaten Metin Eren Türkmen dedi: Ben yine de Vitality'nin rahat geçeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ee geçer de dedim 'Virtus bir bakşa' ez4Virtus! @Metin Eren Türkmen
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #12 Çeviriyordu Vitality ne güzel. Ben hala Virtus'un bu turu geçeceğini düşünmüyorum.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #13 İşin garip yanı oyun içinde Vitality - Virtus.pro maçı gözükmüyor. Acaba hazırlık maçı olabilir mi? Umarım öyledir.
İşin garip yanı oyun içinde Vitality - Virtus.pro maçı gözükmüyor. Acaba hazırlık maçı olabilir mi? Umarım öyledir.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #14 Hidro Dinamik dedi: İşin garip yanı oyun içinde vitality - virtus. Pro maçı gözükmüyor. Acaba hazırlık maçı olabilir mi? Umarım öyledir. Eki Görüntüle 1202385 Genişletmek için tıkla... Sizler için maalesef değildi Metin Eren Türkmen dedi: Çeviriyordu vitality ne güzel. Ben hala Virtus'un bu turu geçeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Virtus rahat geçer dediğim Pick'i unutmayın.
Hidro Dinamik dedi: İşin garip yanı oyun içinde vitality - virtus. Pro maçı gözükmüyor. Acaba hazırlık maçı olabilir mi? Umarım öyledir. Eki Görüntüle 1202385 Genişletmek için tıkla... Sizler için maalesef değildi Metin Eren Türkmen dedi: Çeviriyordu vitality ne güzel. Ben hala Virtus'un bu turu geçeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Virtus rahat geçer dediğim Pick'i unutmayın.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 30 Ekim 2021 #15 Virtus un geçebileceğini pek düşünmüyorum.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #16 Maçı göz ucuylada olsa izledim. Beklediğimden çok daha iyi oynadı virtus. Sanırım bana altın veya elmas rozet gelmeyecek.
Maçı göz ucuylada olsa izledim. Beklediğimden çok daha iyi oynadı virtus. Sanırım bana altın veya elmas rozet gelmeyecek.