Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #1 Cidden heroic kadar şanssız takım görmedim şu kuraya bak Virtus - Navi karşısında ilk mağlubiyetini alıyor bu maç. Gambit 2-0 devam gibi. Liquid ilk galibiyetini alır. Heroic vitality zor maç ama heroic büker gibi Astralis maçı alacakmış gibi geliyor. Mouz - Furia için tahminim yok. Sizler neler düşünüyorsunuz?
Cidden heroic kadar şanssız takım görmedim şu kuraya bak Virtus - Navi karşısında ilk mağlubiyetini alıyor bu maç. Gambit 2-0 devam gibi. Liquid ilk galibiyetini alır. Heroic vitality zor maç ama heroic büker gibi Astralis maçı alacakmış gibi geliyor. Mouz - Furia için tahminim yok. Sizler neler düşünüyorsunuz?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #2 NiP yener Astralis'i. Heroic Vitality maçı için Heroic NaVi maçındaki gibi oynarsa yener ama gönlüm Vitality'den yana. Gambit ve Liquid dediğin gibi kazanır muhtemelen.
NiP yener Astralis'i. Heroic Vitality maçı için Heroic NaVi maçındaki gibi oynarsa yener ama gönlüm Vitality'den yana. Gambit ve Liquid dediğin gibi kazanır muhtemelen.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 30 Ekim 2021 #3 NiP Astralis'i yener. Mouz Furia'yı yener.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #4 Gambit 2 0 ama maç kimle? Yeni eşleştirmeleri, anlık maç sonuçlarını felan nereden takip edebilirim?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #5 Hidro Dinamik dedi: Gambit 2 0 ama maç kimle? Yeni eşleştirmeleri, anlık maç sonuçlarını felan nereden takip edebilirim? Genişletmek için tıkla... HLTV.org - The home of competitive Counter-Strike All upcoming CS:GO Matches & events listed in one place. Containing livescore, lineups, statistics and much more! www.hltv.org
Hidro Dinamik dedi: Gambit 2 0 ama maç kimle? Yeni eşleştirmeleri, anlık maç sonuçlarını felan nereden takip edebilirim? Genişletmek için tıkla... HLTV.org - The home of competitive Counter-Strike All upcoming CS:GO Matches & events listed in one place. Containing livescore, lineups, statistics and much more! www.hltv.org
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #6 Hidro Dinamik dedi: Gambit 2 0 ama maç kimle? Yeni eşleştirmeleri, anlık maç sonuçlarını felan nereden takip edebilirim? Genişletmek için tıkla... HLTV.org - The home of competitive Counter-Strike All upcoming CS:GO Matches & events listed in one place. Containing livescore, lineups, statistics and much more! www.hltv.org
Hidro Dinamik dedi: Gambit 2 0 ama maç kimle? Yeni eşleştirmeleri, anlık maç sonuçlarını felan nereden takip edebilirim? Genişletmek için tıkla... HLTV.org - The home of competitive Counter-Strike All upcoming CS:GO Matches & events listed in one place. Containing livescore, lineups, statistics and much more! www.hltv.org
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #7 G2 ne oynuyor be.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #8 Herkes faze beklerken olana bak. Metin Eren Türkmen dedi: G2 ne oynuyor be. Genişletmek için tıkla...
Herkes faze beklerken olana bak. Metin Eren Türkmen dedi: G2 ne oynuyor be. Genişletmek için tıkla...
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #9 Metin Eren Türkmen dedi: G2 ne oynuyor be. Genişletmek için tıkla... Vio dedi: Herkes faze beklerken olana bak. Genişletmek için tıkla... İşin garip yanı ben ikisini de seçtim tur atlayacaklara Cahil olmak ne kötü bir şey ya.
Metin Eren Türkmen dedi: G2 ne oynuyor be. Genişletmek için tıkla... Vio dedi: Herkes faze beklerken olana bak. Genişletmek için tıkla... İşin garip yanı ben ikisini de seçtim tur atlayacaklara Cahil olmak ne kötü bir şey ya.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #10 Hidro Dinamik dedi: İşin garip yanı ben ikisini de seçtim tur atlayacaklara Cahil olmak ne kötü bir şey ya. Genişletmek için tıkla... Ben de ikisini de seçtim, şu seçtiğim takımların birbirleriyle karşılaşması çok kötü bir durum ya.
Hidro Dinamik dedi: İşin garip yanı ben ikisini de seçtim tur atlayacaklara Cahil olmak ne kötü bir şey ya. Genişletmek için tıkla... Ben de ikisini de seçtim, şu seçtiğim takımların birbirleriyle karşılaşması çok kötü bir durum ya.