Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.589 Çözümler 20 3 Kasım 2021 #121 bados123 dedi: Size 2. jetonunuz, ve madalyanız bir üst seviyeye yükseldi mi?Eki Görüntüle 1205221Eki Görüntüle 1205220 Genişletmek için tıkla... Hayır. Benimde aynı şekilde. Tek jeton var hala. 3 er tane göreve ayar yaptıysalar seçimler kitlenince gelir büyük ihtimal.
bados123 dedi: Size 2. jetonunuz, ve madalyanız bir üst seviyeye yükseldi mi?Eki Görüntüle 1205221Eki Görüntüle 1205220 Genişletmek için tıkla... Hayır. Benimde aynı şekilde. Tek jeton var hala. 3 er tane göreve ayar yaptıysalar seçimler kitlenince gelir büyük ihtimal.
FoxinTheBox Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #122 Matany dedi: Sanırım bende şansımı g2'den yana kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Nip falan eleyemez G2 yu, G2 finale rahat çıkar ama naviyi yenecek takım yok.
Matany dedi: Sanırım bende şansımı g2'den yana kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Nip falan eleyemez G2 yu, G2 finale rahat çıkar ama naviyi yenecek takım yok.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.338 Çözümler 4 4 Kasım 2021 #123 4 tahminden 1 tanesi geldi heroic vpyi yendi. Matany dedi: 4 tahminden 1 tanesi geldi heroic vpyi yendi. Genişletmek için tıkla... Akşam G2 de yenerse tamamdır umarım navi herkesin diamond jetonunu mahvetmez :d
4 tahminden 1 tanesi geldi heroic vpyi yendi. Matany dedi: 4 tahminden 1 tanesi geldi heroic vpyi yendi. Genişletmek için tıkla... Akşam G2 de yenerse tamamdır umarım navi herkesin diamond jetonunu mahvetmez :d
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 4 Kasım 2021 #124 Niko doping kullanmış. Maşallahı var.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.589 Çözümler 20 4 Kasım 2021 #125 Hidro Dinamik dedi: Niko doping kullanmış. Maşallahı var. Genişletmek için tıkla... G2 şampiyon bile olabilir. Bunlar fena gazı almış. Adamlar sürekli 2vs1 3vs1 alıyor.
Hidro Dinamik dedi: Niko doping kullanmış. Maşallahı var. Genişletmek için tıkla... G2 şampiyon bile olabilir. Bunlar fena gazı almış. Adamlar sürekli 2vs1 3vs1 alıyor.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.827 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 4 Kasım 2021 #126 Hidro Dinamik dedi: Niko doping kullanmış. Maşallahı var. Genişletmek için tıkla... Büyük oyuncu ya, bu turnuvada da baya iyi oynuyor ara sıra FPL yayınlarını izlerdim oynamıyor şov yapıyor sanki.
Hidro Dinamik dedi: Niko doping kullanmış. Maşallahı var. Genişletmek için tıkla... Büyük oyuncu ya, bu turnuvada da baya iyi oynuyor ara sıra FPL yayınlarını izlerdim oynamıyor şov yapıyor sanki.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.338 Çözümler 4 4 Kasım 2021 #127 Hidro Dinamik dedi: Niko doping kullanmış. maşallahı var. Genişletmek için tıkla... Tek kelimeyle mükemmel oynuyor. Tearz dedi: G2 şampiyon bile olabilir. Bunlar fena gazı almış. Adamlar sürekli 2vs1 3vs1 alıyor. Genişletmek için tıkla... Diamond coin için umarım navi olur ama G2 de haketmiyor değil.
Hidro Dinamik dedi: Niko doping kullanmış. maşallahı var. Genişletmek için tıkla... Tek kelimeyle mükemmel oynuyor. Tearz dedi: G2 şampiyon bile olabilir. Bunlar fena gazı almış. Adamlar sürekli 2vs1 3vs1 alıyor. Genişletmek için tıkla... Diamond coin için umarım navi olur ama G2 de haketmiyor değil.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 4 Kasım 2021 #128 Tearz dedi: G2 şampiyon bile olabilir. Bunlar fena gazı almış. Adamlar sürekli 2vs1 3vs1 alıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten Gambit korkutuyordu, G2'da listeme eklendi. Metin Eren Türkmen dedi: Büyük oyuncu ya, bu turnuvada da baya iyi oynuyor ara sıra FPL yayınlarını izlerdim oynamıyor şov yapıyor sanki. Genişletmek için tıkla... Hepsi benden iyi ama rakibim olsa oyunu direk silerdim. Matany dedi: Tek kelimeyle mükemmel oynuyor. Diamond coin için umarım navi olur ama G2 de haketmiyor değil. Genişletmek için tıkla... Sanırım nazar değdirdim.
Tearz dedi: G2 şampiyon bile olabilir. Bunlar fena gazı almış. Adamlar sürekli 2vs1 3vs1 alıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten Gambit korkutuyordu, G2'da listeme eklendi. Metin Eren Türkmen dedi: Büyük oyuncu ya, bu turnuvada da baya iyi oynuyor ara sıra FPL yayınlarını izlerdim oynamıyor şov yapıyor sanki. Genişletmek için tıkla... Hepsi benden iyi ama rakibim olsa oyunu direk silerdim. Matany dedi: Tek kelimeyle mükemmel oynuyor. Diamond coin için umarım navi olur ama G2 de haketmiyor değil. Genişletmek için tıkla... Sanırım nazar değdirdim.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.338 Çözümler 4 4 Kasım 2021 #129 Hidro Dinamik dedi: Zaten gambit korkutuyordu, g2'da listeme eklendi. Hepsi benden iyi ama rakibim olsa oyunu direk silerdim. Sanırım nazar değdirdim. Genişletmek için tıkla... Biraz evet
Hidro Dinamik dedi: Zaten gambit korkutuyordu, g2'da listeme eklendi. Hepsi benden iyi ama rakibim olsa oyunu direk silerdim. Sanırım nazar değdirdim. Genişletmek için tıkla... Biraz evet
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 4 Kasım 2021 #130 Matany dedi: Biraz evet Genişletmek için tıkla... Önceki aşamalarda da maşallah dediğim 2 round yaşamıyordu.
Matany dedi: Biraz evet Genişletmek için tıkla... Önceki aşamalarda da maşallah dediğim 2 round yaşamıyordu.