Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Aralık 2021 #281 Fallen_Kingdom dedi: Hocam kapsüller 20 Aralıkta kalkıyor mu oyun içi alımların da? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.
Fallen_Kingdom dedi: Hocam kapsüller 20 Aralıkta kalkıyor mu oyun içi alımların da? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.
Fallen_Kingdom Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 296 Yer İtalica 1 Aralık 2021 #282 Fallen_Kingdom dedi: Hocam kapsüller 20 Aralıkta kalkıyor mu oyun içi alımların da? Genişletmek için tıkla... Beyler bilen varsa sevinirim bende kapsül almayı düşünüyorum...
Fallen_Kingdom dedi: Hocam kapsüller 20 Aralıkta kalkıyor mu oyun içi alımların da? Genişletmek için tıkla... Beyler bilen varsa sevinirim bende kapsül almayı düşünüyorum...
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.587 Çözümler 20 1 Aralık 2021 #283 Fallen_Kingdom dedi: Beyler bilen varsa sevinirim bende kapsül almayı düşünüyorum... Genişletmek için tıkla... 20 Aralıkta kalkar ama fiyatları kura göre değişebilir.
Fallen_Kingdom dedi: Beyler bilen varsa sevinirim bende kapsül almayı düşünüyorum... Genişletmek için tıkla... 20 Aralıkta kalkar ama fiyatları kura göre değişebilir.