Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #11 Metin Eren Türkmen dedi: Ben de ikisini de seçtim, şu seçtiğim takımların birbirleriyle karşılaşması çok kötü bir durum ya. Genişletmek için tıkla... Yeminle kimi tutacağımı şaşırdım. Bütün videolarda liquid seçiliyor diye seçtim, şamar oğlanına çevirdiler.
Metin Eren Türkmen dedi: Ben de ikisini de seçtim, şu seçtiğim takımların birbirleriyle karşılaşması çok kötü bir durum ya. Genişletmek için tıkla... Yeminle kimi tutacağımı şaşırdım. Bütün videolarda liquid seçiliyor diye seçtim, şamar oğlanına çevirdiler.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #12 Hidro Dinamik dedi: Yeminle kimi tutacağımı şaşırdım. Bütün videolarda liquid seçiliyor diye seçtim, şamar oğlanına çevirdiler. Genişletmek için tıkla... Liquid bence 3-2 ile geçecek ya.
Hidro Dinamik dedi: Yeminle kimi tutacağımı şaşırdım. Bütün videolarda liquid seçiliyor diye seçtim, şamar oğlanına çevirdiler. Genişletmek için tıkla... Liquid bence 3-2 ile geçecek ya.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #13 Özlendin dreamhack.. Metin Eren Türkmen dedi: Liquid bence 3-2 ile geçecek ya. Genişletmek için tıkla... 3-1*
Özlendin dreamhack.. Metin Eren Türkmen dedi: Liquid bence 3-2 ile geçecek ya. Genişletmek için tıkla... 3-1*
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #14 Metin Eren Türkmen dedi: Liquid bence 3-2 ile geçecek ya. Genişletmek için tıkla... Ağzından bal damlıyor bal. Yalnız şu hltv de oranlara baktım da Furia 0-3 olmasın? Birde oradan darbe yemesek iyidir.
Metin Eren Türkmen dedi: Liquid bence 3-2 ile geçecek ya. Genişletmek için tıkla... Ağzından bal damlıyor bal. Yalnız şu hltv de oranlara baktım da Furia 0-3 olmasın? Birde oradan darbe yemesek iyidir.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #15 Hidro Dinamik dedi: Ağzından bal damlıyor bal. yalnız şu HLTV de oranlara baktım da furia 0-3 olmasın? Bir de oradan darbe yemesek iyidir. Genişletmek için tıkla... Furia yırtar ama evil g. Garanti 0-3
Hidro Dinamik dedi: Ağzından bal damlıyor bal. yalnız şu HLTV de oranlara baktım da furia 0-3 olmasın? Bir de oradan darbe yemesek iyidir. Genişletmek için tıkla... Furia yırtar ama evil g. Garanti 0-3
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #16 Hidro Dinamik dedi: Ağzından bal damlıyor bal. Yalnız şu hltv de oranlara baktım da Furia 0-3 olmasın? Birde oradan darbe yemesek iyidir. Genişletmek için tıkla... 2 takım 0-3 yapabiliyor sıkıntı yok. EG garanti 0-3 diye bakıyorum.
Hidro Dinamik dedi: Ağzından bal damlıyor bal. Yalnız şu hltv de oranlara baktım da Furia 0-3 olmasın? Birde oradan darbe yemesek iyidir. Genişletmek için tıkla... 2 takım 0-3 yapabiliyor sıkıntı yok. EG garanti 0-3 diye bakıyorum.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #17 Vio dedi: Furia yırtar ama evil g. Garanti 0-3 Genişletmek için tıkla... Metin Eren Türkmen dedi: 2 takım 0-3 yapabiliyor sıkıntı yok. EG garanti 0-3 diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Ozaman bir aksilik olmazsa ben 5'i tutturdum. Gambit, Nip, Navi sürpriz yapıp kaybetmez herhalde.
Vio dedi: Furia yırtar ama evil g. Garanti 0-3 Genişletmek için tıkla... Metin Eren Türkmen dedi: 2 takım 0-3 yapabiliyor sıkıntı yok. EG garanti 0-3 diye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Ozaman bir aksilik olmazsa ben 5'i tutturdum. Gambit, Nip, Navi sürpriz yapıp kaybetmez herhalde.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #18 Entropiq çok acayip bir takım.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 30 Ekim 2021 #19 Metin Eren Türkmen dedi: Entropiq çok acayip bir takım. Genişletmek için tıkla... Astralis'te arap atı gibi sonradan açılırsa bu turnuvada şike olduğunu düşünürüm.
Metin Eren Türkmen dedi: Entropiq çok acayip bir takım. Genişletmek için tıkla... Astralis'te arap atı gibi sonradan açılırsa bu turnuvada şike olduğunu düşünürüm.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 31 Ekim 2021 #20 NiP bir şeyler deniyor.