Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #21 Metin Eren Türkmen dedi: NiP bir şeyler deniyor. Genişletmek için tıkla... Ve Vitality turnuvaya veda ediyor!
Metin Eren Türkmen dedi: NiP bir şeyler deniyor. Genişletmek için tıkla... Ve Vitality turnuvaya veda ediyor!
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 31 Ekim 2021 #22 Vio dedi: Ve Vitality turnuvaya veda ediyor! Genişletmek için tıkla... Vitality 3-2 yapar gibime geliyor. Heroic maçını kazanmıştı neden Astralis ile eşleşti? NaVi ve G2 3-0 yapar muhtemelen.
Vio dedi: Ve Vitality turnuvaya veda ediyor! Genişletmek için tıkla... Vitality 3-2 yapar gibime geliyor. Heroic maçını kazanmıştı neden Astralis ile eşleşti? NaVi ve G2 3-0 yapar muhtemelen.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 31 Ekim 2021 #23 Metin Eren Türkmen dedi: Vitality 3-2 yapar gibime geliyor. Heroic maçını kazanmıştı neden Astralis ile eşleşti? NaVi ve G2 3-0 yapar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor. Karşısına EG gelirse güzel olur.
Metin Eren Türkmen dedi: Vitality 3-2 yapar gibime geliyor. Heroic maçını kazanmıştı neden Astralis ile eşleşti? NaVi ve G2 3-0 yapar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor. Karşısına EG gelirse güzel olur.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 31 Ekim 2021 #24 Yszuf dedi: Bana da öyle geliyor. Karşısına EG gelirse güzel olur. Genişletmek için tıkla... EG ile eşleşti Vitality.
Yszuf dedi: Bana da öyle geliyor. Karşısına EG gelirse güzel olur. Genişletmek için tıkla... EG ile eşleşti Vitality.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #25 Banko Win hadi bir G2 çeksin vitality Metin Eren Türkmen dedi: EG ile eşleşti Vitality. Genişletmek için tıkla...
Banko Win hadi bir G2 çeksin vitality Metin Eren Türkmen dedi: EG ile eşleşti Vitality. Genişletmek için tıkla...
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 31 Ekim 2021 #26 Virtus Gambiti zorluyor. Copenhagen Flames Faze'in önünde. Sebebi belli bana inat yapıyorlar. Umarım Faze strateji gereği yeniliyordur.
Virtus Gambiti zorluyor. Copenhagen Flames Faze'in önünde. Sebebi belli bana inat yapıyorlar. Umarım Faze strateji gereği yeniliyordur.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.825 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 31 Ekim 2021 #27 Hidro Dinamik dedi: Virtus Gambiti zorluyor. Copenhagen Flames Faze'in önünde. Sebebi belli bana inat yapıyorlar. Umarım Faze strateji gereği yeniliyordur. Genişletmek için tıkla... Karrigan rezalet oynuyor FaZe'de.
Hidro Dinamik dedi: Virtus Gambiti zorluyor. Copenhagen Flames Faze'in önünde. Sebebi belli bana inat yapıyorlar. Umarım Faze strateji gereği yeniliyordur. Genişletmek için tıkla... Karrigan rezalet oynuyor FaZe'de.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 31 Ekim 2021 #28 Metin Eren Türkmen dedi: Karrigan rezalet oynuyor FaZe'de. Genişletmek için tıkla... Sadece skoru takip edebiliyorum. Ama söylediğin iyi oldu maçın ortasında iki kulağını birden çınlatırım. Maşallah dediğim 2 dk yaşamıyor. Gambit comeback yiyor. Hobbit'e gerçekten helal olsun. En son 38killi vardı. (Gambit-Virtus maçı) Kill peşinde mi koştu yoksa takımı ayak mı uyduramadı bilemedim ama bileği kuvvetli bir abimizmiş. Son düzenleme: 31 Ekim 2021
Metin Eren Türkmen dedi: Karrigan rezalet oynuyor FaZe'de. Genişletmek için tıkla... Sadece skoru takip edebiliyorum. Ama söylediğin iyi oldu maçın ortasında iki kulağını birden çınlatırım. Maşallah dediğim 2 dk yaşamıyor. Gambit comeback yiyor. Hobbit'e gerçekten helal olsun. En son 38killi vardı. (Gambit-Virtus maçı) Kill peşinde mi koştu yoksa takımı ayak mı uyduramadı bilemedim ama bileği kuvvetli bir abimizmiş.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #29 Kıl payı kaçtı ya
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.589 Çözümler 20 31 Ekim 2021 #30 Karrigan rezil oynuyor 2 gündür. Takımla ilk kez oynuyor gibi.