P PolatSirma Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce nasıl bir dizilim olmalı?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #2 Heroic ile Ence yer değiştirebilir. Spirit yerine de MOUZ gelebilir. Geri kalanı iyi gibi. Tabii kişiye göre değişir bu seçimler.
Heroic ile Ence yer değiştirebilir. Spirit yerine de MOUZ gelebilir. Geri kalanı iyi gibi. Tabii kişiye göre değişir bu seçimler.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.535 Çözümler 6 22 Ekim 2021 #3 Namağlup için astralisi yazıcam sanırım.
P PolatSirma Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #4 wanetage dedi: Heroic ile Ence yer değiştirebilir. Spirit yerine de MOUZ gelebilir. Geri kalanı iyi gibi. Tabii kişiye göre değişir bu seçimler. Genişletmek için tıkla... Fikirleşmek bu konu için faydalı. berkingbad dedi: Namağlup için Astralis'i yazacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Şahsen Astralis ve Heroic arasında kaldım.
wanetage dedi: Heroic ile Ence yer değiştirebilir. Spirit yerine de MOUZ gelebilir. Geri kalanı iyi gibi. Tabii kişiye göre değişir bu seçimler. Genişletmek için tıkla... Fikirleşmek bu konu için faydalı. berkingbad dedi: Namağlup için Astralis'i yazacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Şahsen Astralis ve Heroic arasında kaldım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.827 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 22 Ekim 2021 #5 berkingbad dedi: Namağlup için astralisi yazıcam sanırım. Genişletmek için tıkla... Astralis eski Astralis değil ya, namağlup ya Ence ya da Heroic olur benim tahminim. Ben olsam Heroic'ten yana kullanırdım tercihimi.
berkingbad dedi: Namağlup için astralisi yazıcam sanırım. Genişletmek için tıkla... Astralis eski Astralis değil ya, namağlup ya Ence ya da Heroic olur benim tahminim. Ben olsam Heroic'ten yana kullanırdım tercihimi.
P PolatSirma Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Astralis eski Astralis değil ya namağlup ya ence ya da heroic olur benim tahminim. Ben olsam Heroic'ten yana kullanırdım tercihimi. Genişletmek için tıkla... Evet, aynı fikirdeyim.
Metin Eren Türkmen dedi: Astralis eski Astralis değil ya namağlup ya ence ya da heroic olur benim tahminim. Ben olsam Heroic'ten yana kullanırdım tercihimi. Genişletmek için tıkla... Evet, aynı fikirdeyim.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #7 Metin Eren Türkmen dedi: Astralis eski Astralis değil ya, namağlup ya Ence ya da Heroic olur benim tahminim. Ben olsam Heroic'ten yana kullanırdım tercihimi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, Berlin 2019 olsa bas hepsini Astralis'e. Şimdi durum farklı.
Metin Eren Türkmen dedi: Astralis eski Astralis değil ya, namağlup ya Ence ya da Heroic olur benim tahminim. Ben olsam Heroic'ten yana kullanırdım tercihimi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, Berlin 2019 olsa bas hepsini Astralis'e. Şimdi durum farklı.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.042 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 22 Ekim 2021 #8 Ben Ence diye düşünüyorum, namağlup için. Mağlup için de Sharks.