BalzonUrchin Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 591 Çözümler 3 15 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Phankteks Eclipse P500A şu kasa için Arctic BioniX F140 PWM PST şu fanı almayı düşünüyorum. 104 CFM değerine sahip. Kasada 2 fan mevcut. 2 fanı önde bunu da arkada egzoz fan olarak kullanmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar Phankteks Eclipse P500A şu kasa için Arctic BioniX F140 PWM PST şu fanı almayı düşünüyorum. 104 CFM değerine sahip. Kasada 2 fan mevcut. 2 fanı önde bunu da arkada egzoz fan olarak kullanmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Nisan 2022 #2 Alınabilir.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 15 Nisan 2022 #3 Tavsiye etmem, Bionix'ler çok sessiz değil, F serisi de güzel değil. Amacın görsellik mi, sessizlik mi yoksa tam performans mı?
Tavsiye etmem, Bionix'ler çok sessiz değil, F serisi de güzel değil. Amacın görsellik mi, sessizlik mi yoksa tam performans mı?
BalzonUrchin Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 591 Çözümler 3 15 Nisan 2022 #4 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Tavsiye etmem, Bionix'ler çok sessiz değil, F serisi de güzel değil. Amacın görsellik mi, sessizlik mi yoksa tam performans mı? Genişletmek için tıkla... Amacım performans ama ses de bir etken. Görselliği hiç umursamıyorum hatta kasanın RGB modelini alabiliyorken almamayı seçtim çünkü ışık sevmiyorum.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Tavsiye etmem, Bionix'ler çok sessiz değil, F serisi de güzel değil. Amacın görsellik mi, sessizlik mi yoksa tam performans mı? Genişletmek için tıkla... Amacım performans ama ses de bir etken. Görselliği hiç umursamıyorum hatta kasanın RGB modelini alabiliyorken almamayı seçtim çünkü ışık sevmiyorum.