Selimerdal0 Decapat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 4 2 Şubat 2019 #1 Phanteks Eclipse P300 kasaya sahibim, RGB kablolarını da buldum fakat nereye takacağımı bilmiyorum. Bilgisi olan söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2019
Phanteks Eclipse P300 kasaya sahibim, RGB kablolarını da buldum fakat nereye takacağımı bilmiyorum. Bilgisi olan söyleyebilir mi?
Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 2 Şubat 2019 #2 Ana kartını söyle, sana nereye takacağını söyleyeyim.
Selimerdal0 Decapat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 4 2 Şubat 2019 #3 Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Ana kartını söyle, sana nereye takacağını söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... ASUS B450M K
Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Ana kartını söyle, sana nereye takacağını söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... ASUS B450M K
Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 2 Şubat 2019 #4 Ana kart desteklemiyor maalesef.
Selimerdal0 Decapat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 4 2 Şubat 2019 #5 Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Ana kart desteklemiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Takmanın hiçbir ihtimali yok mu? Dönüştürücü filan.
Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Ana kart desteklemiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Takmanın hiçbir ihtimali yok mu? Dönüştürücü filan.
Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 2 Şubat 2019 #6 Var, rgb kontrolcü lazım. Çok basit kendin bile yapabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bildiğim kadarıyla RGB genişleme kartları bile var.
Var, rgb kontrolcü lazım. Çok basit kendin bile yapabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bildiğim kadarıyla RGB genişleme kartları bile var.
Selimerdal0 Decapat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 4 2 Şubat 2019 #7 Deniyeceğim. Teşekkürler. Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Var, rgb kontrolcü lazım. Çok basit kendin bile yapabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bildiğim kadarıyla RGB genişleme kartları bile var. Genişletmek için tıkla... Sanırım bunu yapmam bana maliyetli olacak. Rica etsem anakartıma uygun RGB genişletme kiti tavsiye edebilir misin? Son düzenleme: 2 Şubat 2019
Deniyeceğim. Teşekkürler. Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Var, rgb kontrolcü lazım. Çok basit kendin bile yapabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bildiğim kadarıyla RGB genişleme kartları bile var. Genişletmek için tıkla... Sanırım bunu yapmam bana maliyetli olacak. Rica etsem anakartıma uygun RGB genişletme kiti tavsiye edebilir misin?