bülent batman Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 220 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Uzun süren bir aradan sonra yine sizlerleyim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2017
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Kasım 2017 #2 Hayırlı olsun da; Modlama olarak ne yaptığını belirtmen daha iyi olur.
bülent batman Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 220 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2017 #3 SideWinder dedi: Hayırlı olsun da; Modlama olarak ne yaptığını belirtmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet bunda pek bir şey yok işte fan yapraklarını uv boya ile boyadım. Bir iki yere led döşedim. Ama modlu bir şeyler görmek istiyorsan diğer konularıma bakabilirsin yada yeni yükleyeceklerime bakabilirsin.
SideWinder dedi: Hayırlı olsun da; Modlama olarak ne yaptığını belirtmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet bunda pek bir şey yok işte fan yapraklarını uv boya ile boyadım. Bir iki yere led döşedim. Ama modlu bir şeyler görmek istiyorsan diğer konularıma bakabilirsin yada yeni yükleyeceklerime bakabilirsin.
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Aralık 2017 #4 @bülent batman Size ulaşabileceğimiz bir adres var mı? Mail sosyal medya vb.
bülent batman Megapat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 220 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2018 #5 Recaizade Mahmut Efendi dedi: @bülent batman Size ulaşabileceğimiz bir adres var mı? Mail sosyal medya vb. Genişletmek için tıkla... BATpc BAT MOD
Recaizade Mahmut Efendi dedi: @bülent batman Size ulaşabileceğimiz bir adres var mı? Mail sosyal medya vb. Genişletmek için tıkla... BATpc BAT MOD