Phanteks Evolv X kasa alınır mı?

`KreSaw

Decapat
Bu kasa alınır mı? Dış görünüş çok hoş fakat hava akışı veya sogutma, ısı konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Hava sogutmalı olarak kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Canavar gibi. Alternatif olarak H700/Cooler Master H500P Mesh düşünebilirsiniz. H500P Mesh modeli daha iyidir.

Son derece şık ve kullanışlı. Pişman etmez. NZXT de düşünülebilir.

Şıklığı şık güzel duruyor ama hava akışı nasıl aceba stok fanla götürür mü bizi acaba

Kasayı ben 1 ay önce 1350 TL'e aldım henüz toplamadım pcmi bir kaç bileşen eksiğim var topladığımda resim atıcam,ama kutuyu açıp inceledim malzeme kalitesi gerçekten üst düzey alüminyum metal kullanılmış bildiğin eski volvo kaportası gibi taş taş)Kablolama yönetimi için yaptıkları düzenlemeler işini çok kolaylaştırıyor,ARGB mevcut ve çok şık olmuş ben bütçen varsa kesinlikle al derim ömürlük kasa.Ayrıca bilgin var mı bilmiyorum ama AIO bağlantılarında reset tuşu ve kasa içinde reset switch mevcut değil yanlızca power switch ve tuşu mevcut bu benim için önemsiz reset tuşunun bir anlamı yok benim için,ön portlarda 2 adet usb 3.0 ,1 adet type C ,kulaklık ve mikrofon çıkış mevcut, ayrıca kasanın RGB manuel kontrol tuşları var,PC açma tuşu kasanın tepesinde konumlandırılmış,kasanın benim için bir artısı da istersen arka üst bölüme ikinci bir sistem kurabiliyorsun ITX sistem tabi,yayın yapmak için veya farklı amaçla ikinci bir sistem gereksinimi duyarsan aynı kasa içinde iki sistem kurulabilme imkânı muazzam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…