Phanteks G360A vs Antec P20C

Bütçe bir tık artarsa bu kasayı öneririm.

Hocam 1500TL bütçe artması imkansız Max 3000TL yaparım zaten o bütçeye en iyisi Phanteks G360a ve bende verdiğim paraya değer mi diye antec P20C mi yoksa Phanteks G360a diye mi sordum o kadar
Sorumu cevaplarsanız sevinirim hangisi daha iyi?

Son düzenleme:
@Yunus emre kasap üzgünüm bilgisayar kasaları çok uzmanı olduğum veya güncel piyasasını bildiğim bir sektöre değil (hatta genel anlamda bilgisayar donanımları uzmanı olduğum şey değil sadece inceleme videolarından öğrendiğimi aktarıyorum) ancak bu ikisi arasında bir tercihte bulunacak olsam, her ikisi de güzel modeller olmakla beraber daha büyük boyutlu olduğu ve özellikle g360a'da üst tarafa AIO (sıvı soğutma) montajında eğer büyük bir aio kullanılırsa sığmama sorunları yarattığı yönünde şikayet gördüğüm için (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) bu ikisi arasında antec p20c tercihe ederdim. Aynı Youtuber'ın g20c ile bir videosu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer kalın bir aio kullanmayacaksanız (mesela f/p olduğu için arctic liquid freezer ii ülkemizde çok popüler ama oldukça kalın veya o videodaki Phanteks Glacier One 360MPH kullanmayacaksanız ) sizin gözünüze hangisi güzel geliyorsa onu seçebilirsiniz. Tabii zevk meselesi ben kasaya bu kadar para vermezdim özünde mesh olsun, geniş olsun yeterli gibi.

Tamam kötü kasada kablolama kanalları iyi değilse (benim kasam Power Boost vkp15b gibi) psu değiştirirken kabloları geçirmek için anakartı çıkartma gibi sorunlar olabiliyor veya dk431'deki gibi argb için molex kullanması gibi (
) kötü kasaya özgü sorunlar olabiliyor ancak bahse konu iki kasada da böyle problemler olduğunu sanmıyorum.

Bu arada antec modeli amazonda sanırım 2.800 lira, hb'da 2.500 liraya satan satıcı da var isterseniz ona da bir bakabilirsiniz. Amazon ya da hb fark etmez satın alım yaparken eğer taksit yapmayacaksanız işbankasının nays sanal kartını kullanırsanız o kartınıza 3 iş günü içinde 200 lira para iadesi yapılıyor, sonra o parayı da internette başka bir şey alırken mesela oyun alırken kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
@Yunus emre kasap üzgünüm bilgisayar kasaları çok uzmanı olduğum veya güncel piyasasını bildiğim bir sektöre değil (hatta genel anlamda bilgisayar donanımları uzmanı olduğum şey değil sadece inceleme videolarından öğrendiğimi aktarıyorum) ancak bu ikisi arasında bir tercihte bulunacak olsam, her ikisi de güzel modeller olmakla beraber daha büyük boyutlu olduğu ve özellikle g360a'da üst tarafa AIO (sıvı soğutma) montajında eğer büyük bir aio kullanılırsa sığmama sorunları yarattığı yönünde şikayet gördüğüm için (
) bu ikisi arasında antec p20c tercihe ederdim. Aynı Youtuber'ın g20c ile bir videosu;

Eğer kalın bir aio kullanmayacaksanız (mesela f/p olduğu için arctic liquid freezer ii ülkemizde çok popüler ama oldukça kalın veya o videodaki Phanteks Glacier One 360MPH kullanmayacaksanız ) sizin gözünüze hangisi güzel geliyorsa onu seçebilirsiniz. Tabii zevk meselesi ben kasaya bu kadar para vermezdim özünde mesh olsun, geniş olsun yeterli gibi.

Tamam kötü kasada kablolama kanalları iyi değilse (benim kasam Power Boost vkp15b gibi) psu değiştirirken kabloları geçirmek için anakartı çıkartma gibi sorunlar olabiliyor veya dk431'deki gibi argb için molex kullanması gibi (
) kötü kasaya özgü sorunlar olabiliyor ancak bahse konu iki kasada da böyle problemler olduğunu sanmıyorum.

Sizi anlıyorum.
Sıvı soğutmam Corsair h150, radyatörün boyutu 39,7cm ve bu kasaların ikiside galiba 360mm destekliyor ama phanteks biraz daha zahmetliymiş ama hava akışının iyi olduğu söyleniyor.o yüzden kararsız kaldım.

Bu arada antec modeli amazonda sanırım 2.800 lira, hb'da 2.500 liraya satan satıcı da var isterseniz ona da bir bakabilirsiniz. Amazon ya da hb fark etmez satın alım yaparken eğer taksit yapmayacaksanız işbankasının nays sanal kartını kullanırsanız o kartınıza 3 iş günü içinde 200 lira para iadesi yapılıyor, sonra o parayı da internette başka bir şey alırken mesela oyun alırken kullanabiliyorsunuz.

İnventus üzerinden veya hepsiburada üzerinden almayı düşünüyordum.bilgilendirme için sağolun

@Yunus emre kasap Maalesef Nays kart İnventus'da işe yaramıyor.
Sizin aio'nuz, kalınlık ve genişlik olarak attığım videoda g360a kasası ile sorun yaşayan adamınkiyle aynı. O video zaman işaretli lütfen onu izleyin hem üst tarafın ne kadar sıkışık olduğunu hem de eğer uzun/yüksek boylu bir RAM kullanacaksanız videodaki kişi gibi g360a'da sorun yaşayabilirsiniz. Hava akışı g360a daha iyi gibi gözükmekle çok çok da büyük bir fark olduğunu sanmıyorum.

@Yunus emre kasap Maalesef Nays kart İnventus'da işe yaramıyor.
Sizin aio'nuz, kalınlık ve genişlik olarak attığım videoda g360a kasası ile sorun yaşayan adamınkiyle aynı. O video zaman işaretli lütfen onu izleyin hem üst tarafın ne kadar sıkışık olduğunu hem de eğer uzun/yüksek boylu bir RAM kullanacaksanız videodaki kişi gibi g360a'da sorun yaşayabilirsiniz.
Tamamdır.
Bişey sormak istiyorum.bu antec kasadaki sarı boyalı bölgeyi aldığım gibi beyaz boyarsam kasaya gevşeklik,paslanma gibi sorunlar getirir mi?
Sistemimi siyah set up ve beyaz LED üzerinden gidiyorumda o yüzden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı