i5 11400F ve RX 6800'lü sistemim var ancak kasası Rampage önü camlı hava akışı kötü eski bir kasa ve değiştirmeyi düşünüyorum. Bunun için araştırdığım kadarıyla bu 2 kasa çok iyi ve yeni geliyor Türkiye'ye. Benim sorum G360a 2139 lira şu an ve ve G500a 3817 lira arada çok ciddi fiyat farkı var sizce bu aradaki fiyat farkına değer mi? Hangisini almak daha mantıklı olur? Sistemimde sıvı soğutma yok ve işlemciyi stok fanla kullanıyorum şu an fakat SE-214-XT fan alacağım. Uzun bir süre de yani en azından 1-2 yıl sıvı soğutmayı düşünmüyorum. Kasa konularda pek bilgili değilim artıları eksileri ne olur bu iki kasanın? Bir de bu fiyat bandında en iyi kasalar bunlar mı? Daha iyi kasa öneriniz varsa onu da alabilirim.
Peki hava akışı iyi mi G360A'nın? Şuanki kasam eski rampage önü camlı bir kasa öndeki 3 fan da yavaş çalışıyor hava akışı hiç iyi değil gibi ekran kartım %40 larda çalışınca 70-75 derecelere kadar çıkıyor. İşlemci 11400f stok fanla 85 lerde geziyor bazen 85-90 ı bile buluyor. İşlemci için SE-214-XT alacağım hem SE-214-XT hem de G360A kasa alırsam sıcaklıklar nasıl olur hem ekran kartı hem işlemci için?
Peki hava akışı iyi mi G360A'nın? Şu anki kasam eski Rampage önü camlı bir kasa öndeki 3 fan da yavaş çalışıyor hava akışı hiç iyi değil gibi ekran kartım %40'larda çalışınca 70-75 derecelere kadar çıkıyor. İşlemci 11400F stok fanla 85'lerde geziyor bazen 85-90'ı bile buluyor. İşlemci için SE-214-XT alacağım hem SE-214-XT hem de G360A kasa alırsam sıcaklıklar nasıl olur hem ekran kartı hem işlemci için?
O bütçede en iyi kasa G360a mı hocam aynı şekilde SE-214-XT de mi en iyisi bütçesine göre? SE-224-XT de var ama onun fiyatı 1200 civarı o kadar vermeye gerek var mı bilemedim. Bu bütçelerde hem kasa hem de fan olarak daha iyi öneriniz varsa almak isterim.
O bütçede en iyi kasa G360a mı hocam aynı şekilde SE-214-XT de mi en iyisi bütçesine göre? SE-224-XT de var ama onun fiyatı 1200 civarı o kadar vermeye gerek var mı bilemedim. Bu bütçelerde hem kasa hem de fan olarak daha iyi öneriniz varsa almak isterim.