Phanteks G500A vs P600S mı?

P600S daha premium ve sessizlik odakli. G500A ise hava akisi ve RGB/gorunum odakli. P600S'in gorunumunu kabullenirsen ikisi ayni segment degil, P600S direkt daha ust bir kasa.
5000 TL bandında en güzel kasa diyebileceğiniz P600S midir hocam? Yoksa farklı bir model de önerebilir misiniz?

5000 TL bandında en güzel kasa diyebileceğiniz P600S midir hocam? Yoksa farklı bir model de önerebilir misiniz?
Piyasaya uzun suredir bakmiyorum ama P600S'in muadillerinin 5000 TL civarlarinda oldugunu sanmiyorum. Muadili olmayanlar bile P600S'ten pahali satiliyordu en son. Lancool III belki dusunulebilir ama bu daha cok G500A-P500A muadili bir kasa. Ama G500A'dan daha iyi oldugu yerler var.

Cevaplar ve yorumlar için teşekkür ederim.

P600s net bir şekilde daha iyi. Sadece görünüşünü herkes beğenmeyebilir. Ama o da çok iyi bence. Güzel bir sadeliği var. Sessizliğini görme şansım olmuştu, gerçekten abartıldığı kadar sessiz çalışıyor. O fiyat bandında açık ara en iyi ürün.

43 CM olarak gözüküyor G500A'da. Ben G360A alırken de bakmıştım o da 40 CM'e kadar ekran kartlarını destekliyormuş. Bütün kartların uzunluklarına bakmadım ama rahat rahat destekleyeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim
Şimdi listeme Lian Li Lancool III girdi aynı 5000 li rakamlarda bu da çok övülüyor beyazına bakıyorum. Hoş görünüyor sizin fikriniz nedir?

Teşekkür ederim

Şimdi listeme Lian Li Lancool III girdi aynı 5000 li rakamlarda bu da çok övülüyor beyazına bakıyorum. Hoş görünüyor sizin fikriniz nedir?
Lian Li müthiş özellikli kasalar üretiyor. Farklı şeyler koymaya çalışıyorlar. Ben daha önce o kasaya da bakmıştım. 216 daha çok hoşuma gitmişti ama dediğim gibi şu alt kısmın mesh yapısı pek hoşuma gitmedi onun dışında güzel. Bu mevzu da kişisel bir durum. Eğer senin hoşuna giderse diğer özellikler konusunda tartışmasız iyi bir kasa olduğuna şüphem yok.

Diğer yan tarafında da cam panel var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bana gore Lian Li'nin yaptigi en buyuk hata, su kasanin PSU cover kismini mesh yapip degerlendirmeye acmamasi. Orayi mesh yapiyorsan mesela hava kanallari tasarlayip 120mm fan destegi sunsa CaseLabs Magnum havasi yaratabilir.

Bana gore Lian Li'nin yaptigi en buyuk hata, su kasanin PSU cover kismini mesh yapip degerlendirmeye acmamasi. Orayi mesh yapiyorsan mesela hava kanallari tasarlayip 120mm fan destegi sunsa CaseLabs Magnum havasi yaratabilir.
Sıcaklık ölçümlerinde çok iyi sonuçlar vermiş. Phateks P600S ile neredeyse aynı sonuçlar. Beyaz bir kasa daha çok hoşuma gidiyor. Dediğiniz gibi yapsaydı daha iyi olurdu elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…