BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.771 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #11 Oakenshield dedi: Pardon arka taraf diyecektim. Genişletmek için tıkla... O da ters. Onu da ters çevir.
Oakenshield dedi: Pardon arka taraf diyecektim. Genişletmek için tıkla... O da ters. Onu da ters çevir.
Oakenshield Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 2 7 Ocak 2023 #12 BerkayZ87 dedi: O da ters. Onu da ters çevir. Genişletmek için tıkla... Kanka yanlışın var sanırım sen cevap yazmadan video izledim adam böyle olması gerektiğini söylüyor. Sadece ön yüzeydekileri ters çevirdim. Şu an önden havayı itip arkadan atıyor.
BerkayZ87 dedi: O da ters. Onu da ters çevir. Genişletmek için tıkla... Kanka yanlışın var sanırım sen cevap yazmadan video izledim adam böyle olması gerektiğini söylüyor. Sadece ön yüzeydekileri ters çevirdim. Şu an önden havayı itip arkadan atıyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.771 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #13 Oakenshield dedi: Kanka yanlışın var sanırım sen cevap yazmadan video izledim adam böyle olması gerektiğini söylüyor. Eki Görüntüle 1625844 Sadece ön yüzeydekileri ters çevirdim. Şu an önden havayı itip arkadan atıyor. Genişletmek için tıkla... Fanı durdurup resim atar mısın? Fotoğrafta o da ters duruyor çünkü.
Oakenshield dedi: Kanka yanlışın var sanırım sen cevap yazmadan video izledim adam böyle olması gerektiğini söylüyor. Eki Görüntüle 1625844 Sadece ön yüzeydekileri ters çevirdim. Şu an önden havayı itip arkadan atıyor. Genişletmek için tıkla... Fanı durdurup resim atar mısın? Fotoğrafta o da ters duruyor çünkü.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 7 Ocak 2023 #14 Arkadaki fan içeri değil dışarı hava üflüyorsa doğrudur. Kasanın önündekiler içeri üfleyecek.