Phanteks Marka Nasıldır?

ozturkfaruk

Kilopat
Daha fazla  
Phanteks Extension Bilgisayar Kablo Seti Kırmızı Fiyatı
Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Güzel kablo seti 2 ay önce 120TL gibi bir fiyatı vardı. Ben bu tarz markalı kablolar yerine el yapımı olanlarını öneriyorum. Kendimde kullandığım ve denediğim için. El yapımı olanların Sleeve malzemesi daha kaliteli oluyor. İstediğiniz renklerde ve ölçülerde yaptırabiliyorsunuz. Yinede linkteki ürün her türlü alınabilir.

MM_Cables KIRMIZI &SİYAH Uzatma Takım - Modifiye Malzemecisi
Daha ucuz olarak bunu önerebilirim.
Kirmizi beyaz mavi siyah sleeve set uzatmalar » Sayfa 1 - 3

Güzel kablo seti 2 ay önce 120TL gibi bir fiyatı vardı. Ben bu tarz markalı kablolar yerine el yapımı olanlarını öneriyorum. Kendimde kullandığım ve denediğim için. El yapımı olanların Sleeve malzemesi daha kaliteli oluyor. İstediğiniz renklerde ve ölçülerde yaptırabiliyorsunuz. Yinede linkteki ürün her türlü alınabilir.

MM_Cables KIRMIZI &SİYAH Uzatma Takım - Modifiye Malzemecisi
Daha ucuz olarak bunu önerebilirim.
Kirmizi beyaz mavi siyah sleeve set uzatmalar » Sayfa 1 - 3
Bunu görmüştüm ama pek güvenemedim.

Sağol hocam :)
DH’deki şahısla modifiye malzemecisi aynı mı?
Hocam parasında değilim ben ya, ürünlerime zarar gelmesin başka bir şey istemem.

Sağol hocam :)
DH’deki şahısla modifiye malzemecisi aynı mı?
Hocam parasında değilim ben ya, ürünlerime zarar gelmesin başka bir şey istemem.
Aynı kişi değiller, DH forumda olanı tanımam etmem bilmiyorum. Ama ondanda yaptıran çok. Genelde bu Modifiye Malzemecisi gibi sitelerden özel olarak kablo yaptırıyorlar. Uzunluk ve renk gibisinden seçenek çok oluyor. Modifiye Malzemecisi sitesine kefilim. Telefon numarasını alıp arayabilirsin. Bileşenlere hiçbir zarar gelmez kullandığı malzemeleri markaları gördüm. Ama genede seçim sana kalmış. Phanteks olanda alınabilir yani içinden hangisi geçiyorsa onu almalısın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı