Montaj işlemini tamamladım, fakat kasanın LED'leri ve fanların ışıklandırması birbirinden bağımsız çalışıyor. Kasada boşta bulunan iki tane soket mevcut, fakat Aerocool setin içinden çıkan hub'ın RGB girişleri bu resimdeki gibi (Hub'ta erkek uçlu). Çok zorlamak istemiyorum. Açıkçası kasada boşta bulunan kablolar ne işe yarıyor onu da bilmiyorum.
Yan panelde bulunan LED'in kablosunu Phanteks kontrolcüden çıkarmayı başardım fakat onun girişi de aşağıda ki fotoğrafta olduğu gibiydi. Kasanın güç butonunun etrafında ki LED'in kablosunu ise bulamadım.
Phanteks kasa ile gelen LED'leri bir şekilde Aerocool Hub ile birlikte çalıştırma imkanım var mıdır? (Kablo Dönüştürücü vs.)
Aslında sorunumu şu fotoğraflar daha net anlatacaklardır. Aero adlı fotoğraflar Hub'a aitler. Phanteks adlı fotoğraflar kasada ki kablolara aitler. Phanteks LED'ini Aero Hub'a bağlama imkanım yok sanırım şu durumda (O yüzden dönüştürücü kablo bulabilme veya en kötü ihtimalle; imal edebilme imkanım var mıdır?). Bunun dışında; az önce de dediğim gibi kasanın Power butonu etrafında da LED var, onu da Hub'a bağlamak istiyorum.
Ben anlamıyorum bu adamları, biri bir şey yapıyor sonra başka marka ile kullanmasınlar diye özelleştiriyor. Dark ürünleri mesela 6 pin, bazı markalarda ona özel hub almazsan çalışmıyor saçma sapan işler gerçekten. Benim kasadaki yanlış hatırlamıyorsam 3 pin, anakart ise 4 pin.
Araştırırken Aerocool P7-12 Hub'a uygun mıknatıslı seçeneğiyle şerit LED buldum. Şimdilik bunu almayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar, yardımınıza ihtiyaç var
Uygunluktan kastım sadece girişleri benziyor. İlgili fotoğraflarda vardı girişlerin şekli. Yoksa bununla ilgili bir iddiam tabii ki yok. Deneyip görmek lazım. Bana kesin olarak bir çözüm önerebilir misiniz?