Phanteks P300 nasıldır?

randomname1234

Decapat
Siz ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ve hangi rengini önerirsiniz? Beyaz versiyonu mini buzdolabı gibi.

İfadeler: GKD
Sizce kasa parçaların kalitesi ile orantılı mı olmalıdır? Ben iyi bir CPU ve sıvı soğutma kullanmıyorum. GPU olarakta düşük bir karta sahibim.

Asus Maximus 8 Gene
Asus GTX 750 Ti Strix
Adata Spectrix D80
Intel Core i3 6100

Ben dün P350X modelini aldım güzel kasa gibi fakat içinde sadece ön tarafta fan ile geliyor ki bence yetersiz kalıyor. Ultra ayarlarda PUBG oynadım kasa bildiğin kalorifer gibi oldu

Ayrıca kasanın RGB kablosunu anakartta bulunan uygun yere taktığımda kasanın ön tarafındaki RGB ler çalışmadı ve kasanın yan tarafında bulunan RGB lerde çok sağlıklı çalışmıyor gibi. Kasanın ön tarafına doğru olan yandaki RGB ler göz kırpar gibi çalışıyor. İnventus sitesinden aldım daha dün ve mail attım bakalım ne diyecekler..

Anakart: MSİ X470 Gaming PRO Carbon
İşlemci: Ryzen 7 2700X
Ekran kartı: Evga GTX 1080 Tİ SC2

@yarkan88 LED'ler anakarta degil de Molex ile PSU'ya baglanmali.

Öyle mi? Ben RGB lerin ucunu anakartta JRAINBOW denen yere taktım. Ucu sadece oraya oluyor diye. 4Pinli gibi socketi ama 1 delik kapalı. Molex dediğiniz şey anakartın kutusundan veya PSU nun içinden çıkan bir kablo mu? PSU modüler. Sadece anakart ve ekran kartının kabloları takılı. SSD yi M2 olarak kullandığım için başka kablo takmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…