Phanteks P300 vs Thermaltake View 27 kasa

2 kasa bütçe olarak birbirine denk kasalar değil. Siz ne istediğinizi belirtin bence. Hangi özellikler sizin için önemli.

Camı kaliteli olması ve rgb olması hava akısı iyi olması bu kasaların içine rx 580 kurucam indirimde 2100 tl.
Thermaltake View27 MidTower Panoramik Pencereli Siyah Kasa Fiyatı 459,90 TL
Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası 335,49 TL
Thermaltake kasayı daha önce incelemedim. 2 kasada da RGB özelliği yok. Phanteks'in temperli cam özelliği var. Thermaltakte öyle bir ibare bulamadım. Phanteks'in soğutması hava akışı iyidir. 2 si arasından ben Phanteks P300 ü seçerdim. Benim için RGB bir şey ifade etmiyor. Kasa zaten orada duruyor. Ben kendi kasamın mavi ledlerini bile kapatıyorum.
Hee illa ki RGB olsun, temperli cam olsun dersen aşağıdaki gibi bir ürün gördüm. Üstelik fanları kasa ile beraber takılı geliyormuş. İnceleme videoları var. İzlersin.
FSP CMT510 Temperli Camlı RGB Fanlı ATX Mid Tower Bilgisayar Kasası 526,25 TL
Sharkoon TG5 RGB Temperli Cam Pencereli 4x RGB Led Fanlı Fiyatı 399,00 TL

Thermaltake View27 MidTower Panoramik Pencereli Siyah Kasa Fiyatı 459,90 TL
Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası 335,49 TL
Thermaltake kasayı daha önce incelemedim. 2 kasada da RGB özelliği yok. Phanteks'in temperli cam özelliği var. Thermaltakte öyle bir ibare bulamadım. Phanteks'in soğutması hava akışı iyidir. 2 si arasından ben Phanteks P300 ü seçerdim. Benim için RGB bir şey ifade etmiyor. Kasa zaten orada duruyor. Ben kendi kasamın mavi ledlerini bile kapatıyorum.
Hee illa ki RGB olsun, temperli cam olsun dersen aşağıdaki gibi bir ürün gördüm. Üstelik fanları kasa ile beraber takılı geliyormuş. İnceleme videoları var. İzlersin.
FSP CMT510 Temperli Camlı RGB Fanlı ATX Mid Tower Bilgisayar Kasası 526,25 TL
Sharkoon TG5 RGB Temperli Cam Pencereli 4x RGB Led Fanlı Fiyatı 399,00 TL
Ben bu kasalardan birinde ryzen asus rog strix sistem kurucam güzel durur mu ? Büyük ihtimal phanteks p300 de sey var psu görümeme şeyinin üstünde led var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı