C cedric2323 Decapat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 29 2 Mart 2019 #11 CJack60 dedi: Alttaki videoyu izle aradığın cevap orada var. İ olanı X olanla hemen hemen aynı kalitede İ biraz eski X daha sonradan çıktı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim. Yukko.com www.yukko.com Bu ürüne ne derseniz arkadaşlar sipariş geçiyim mi
CJack60 dedi: Alttaki videoyu izle aradığın cevap orada var. İ olanı X olanla hemen hemen aynı kalitede İ biraz eski X daha sonradan çıktı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim. Yukko.com www.yukko.com Bu ürüne ne derseniz arkadaşlar sipariş geçiyim mi
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 2 Mart 2019 #12 Fiyatı dert değilse Platinum sertifikalı olması sebebiyle üsttekilerden daha iyi olur.
C cedric2323 Decapat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 29 2 Mart 2019 #13 CJack60 dedi: Fiyatı dert değilse Platinum sertifikalı olması sebebiyle üsttekilerden daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O siteden hiç alışverişim olmadı hocam güvenilir mi peki CJack60 dedi: Fiyatı dert değilse Platinum sertifikalı olması sebebiyle üsttekilerden daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Düzenleme: sipariş ettim hocam o ürünü umarım sessizlik konusunda beklentilerimi karşılar Son düzenleme: 2 Mart 2019
CJack60 dedi: Fiyatı dert değilse Platinum sertifikalı olması sebebiyle üsttekilerden daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O siteden hiç alışverişim olmadı hocam güvenilir mi peki CJack60 dedi: Fiyatı dert değilse Platinum sertifikalı olması sebebiyle üsttekilerden daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Düzenleme: sipariş ettim hocam o ürünü umarım sessizlik konusunda beklentilerimi karşılar