Phanteks P350X Nereden Alınır?

Makaleler
3
6 ay önce aldığım "CoolerMaster Masterbox Lite 5" kasamı, bilindiği üzere kötü performansından dolayı 500 TL civarı bir fiyata satarak, Phanteks P350X almak istiyorum. Ancak 2-3 adet satan site gördüm. Çoğu sitede stoklar bitmiş. Bu kasayı nereden alabilirim? Önereceğiniz başka kasa var mıdır?

1 tane kalmış gözüküyor:

Yalnız fan takviyesi yapmanız şart biliyorsunuz sanırım onuda :)
Evet, 500W 80+ bir PSU ile 3 adet fan alacağım.
QP Bilişim, İnventus.
İki sitede de stok yok gözüküyor.

Suan Türkiye stoğunda Yok bulduğun yerlerde ki açıklamaları iyi oku teslimat tarihini 1 ay sonra gösterebiliyor , evet bence kullandım masterbox lite 5i bu kadar hava alamayıp bu kadar ses çıkaran kalitesizlik abidesi bir kasa daha yoktur sanırım

Corax Alpha | Phanteks | Roccat | Swiftpoint | Aksesuar ürünlerin resmi distribütörü buradan her türlü stok durumu sorabilir varsa ellerinde alabilirsiniz inventus ve qp bilişim bu kasalar çok gitmediği için ülkemizde sınırlı getiriyor gelen de gidiyor böyle saçma bir düzene sahip :D
Bu siteyi ilk defa duydum, güvenilir midir?
Suan Türkiye stoğunda Yok bulduğun yerlerde ki açıklamaları iyi oku teslimat tarihini 1 ay sonra gösterebiliyor , evet bence kullandım masterbox lite 5i bu kadar hava alamayıp bu kadar ses çıkaran kalitesizlik abidesi bir kasa daha yoktur sanırım
Görünüşüne aldanıp aldım, keşke almasaydım.

Hocam yalnız illa P350X almak zorunda değilsiniz. 2 kasa sayacağım:

1. MB511: Kendisi mesh oldukça iyi soğutması olan bir kasa.
  2. 275R: Sadeliği ile öne çıkan soğutması da oldukça iyi olan kasadır.
Ya da P350X'i bekleyebilirsiniz.

Hocam yalnız illa P350X almak zorunda değilsiniz. 2 kasa sayacağım:

1. MB511: Kendisi mesh oldukça iyi soğutması olan bir kasa.
  2. 275R: Sadeliği ile öne çıkan soğutması da oldukça iyi olan kasadır.
Ya da P350X'i bekleyebilirsiniz.
Masterbox 5'den sonra Cooler Master'a yanaşmayı hiç düşünmüyorum. 275R güzele benziyor, araştıracağım, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı