Elektronik Phanteks P360A 1340 TL

2 ay olmuş hocam konu açılalı indirimin bitmesi normal ki zaten hızlı bitmişti indirim o zaman.
Hiç fark etmemişim hocam pardon elimde vento kasası var içerisinde ryzen 5 5600 xfx 6700 var. Kasa küçük bir hava soğutma almak istiyorum o yüzden bu kasa mantıklı gelmişti.

Hiç fark etmemişim hocam pardon elimde Vento kasası var içerisinde Ryzen 5 5600 XFX 6700 var. Kasa küçük bir hava soğutma almak istiyorum o yüzden bu kasa mantıklı gelmişti.

Bu kasaya bakabilirsiniz hocam:

Hava akışı hakkında bilgi verebilir misiniz? Küçük ve önde 2 fan var denmiş. ID-coolind 214 xt işlemci soğutucu ve benzerleri ile kullanılabilir sanırım?

Hocam kendim hali hazırda 214-XT ile kullanıyorum kasayı. Kasanın hava akışı çok güzel. Kasa uzunlamasına küçük değil keza 40cm ekran kartı desteği var kasanın. Egzoz fan ekledim kendim + masraf olarak o var.

Egzos için Arctic F120 bionix var. Soğutucuyu 224 xts yapsam yine kurtarır mı?

Hocam 214-XT'yi 5600 işlemci ile kullanıyorum oyunlarda maksimum 55 derece oluyor. Kesinlikle çok rahat kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…