Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.181 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, kafamda bu kasa var. Birkaç kişi 240mm sıvı soğutucu taktığında kasa çok doluyor, RAM'lere temas oluyor dedi. Kullanan ve deneyimleyen arkadaşlar var mı? Çünkü ben kasanın içinin ferah olmasını istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Arkadaşlar merhaba, kafamda bu kasa var. Birkaç kişi 240mm sıvı soğutucu taktığında kasa çok doluyor, RAM'lere temas oluyor dedi. Kullanan ve deneyimleyen arkadaşlar var mı? Çünkü ben kasanın içinin ferah olmasını istiyorum.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 4 Mayıs 2021 #2 Altta o kasayla 240 MM soğutuculu sistemler toplamışlar. Az çok fikir verir. Completed Builds Using Phanteks Eclipse P360A ATX Mid Tower Case - PCPartPicker Completed Builds Using Phanteks Eclipse P360A ATX Mid Tower Case pcpartpicker.com
Altta o kasayla 240 MM soğutuculu sistemler toplamışlar. Az çok fikir verir. Completed Builds Using Phanteks Eclipse P360A ATX Mid Tower Case - PCPartPicker Completed Builds Using Phanteks Eclipse P360A ATX Mid Tower Case pcpartpicker.com
Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.181 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 CJack60 dedi: Altta o kasayla 240 MM soğutuculu sistemler toplamışlar. Az çok fikir verir. Completed Builds Using Phanteks Eclipse P360A ATX Mid Tower Case - PCPartPicker Completed Builds Using Phanteks Eclipse P360A ATX Mid Tower Case pcpartpicker.com Genişletmek için tıkla... Sağolun,biraz ferah gibi.
CJack60 dedi: Altta o kasayla 240 MM soğutuculu sistemler toplamışlar. Az çok fikir verir. Completed Builds Using Phanteks Eclipse P360A ATX Mid Tower Case - PCPartPicker Completed Builds Using Phanteks Eclipse P360A ATX Mid Tower Case pcpartpicker.com Genişletmek için tıkla... Sağolun,biraz ferah gibi.