Phanteks P360a DRGB mi darkFlash dlx21 mi?

TR satıcılarından GPU holder çıkmıyor diye biliyorum. Hatta geçende bir arkadaş almış GPU holder çıkmamış. Ek olarak görseldeki fanlar yurt dışında çıkıyor. Türkiye'ye gelenlerde Jumbum'dakinin aynısı geliyor.
Bu bilgi beni üzer hocam...
Satıcı içinde gönderiliyor demiş trendyolda gpu holder için ama fanlar için net cevap vermediğinden belli sanırım cf11 olduğu.

Bu seçimimi etkiler öyleyse çünkü bu sisteme o fanlar işkence olur diye düşünüyorum. 3 tane fan alınca da p360a ile aynı yola çıkıyor. Çok kararsız kaldım ama hepiniz dlx21 önerdiniz direkt bilemedim şimdi.

Hava akışı iyi, kablo düzenlemesi ve saklama payı yeterli.

Ekran kartı uzunluğu 400mm. Piyasadaki en uzun RTX 4090 modellerini dahi içerisine takabilirsiniz.
Kablo düzenlemesiyle pek uğraşmadığımı fotoğraflardan görebilirsin. :) Ama kablolama için yeterince alan olduğunu düşünüyorum. Kablolama çıkışları iyi yerlere konmuş.

Kasa ekran kartı uzunluğu için 400mm'lik yere sahipken sizin ekran kartınız 310mm uzunluğunda. O yüzden bu konu hakkında problem çekeceğinizi sanmam, ekran kartına yeterince hava gidecektir.
Ben ön tarafa 2 adet Arctic P14 koydum, stok hava akışı tam olarak nasıl bilmiyorum.

Fansız olarak da satılıyor. Bu şekilde alıp, içine ek olarak bizim fan takmamızı önerir misin?

Fansız olarak da satılıyor. Bu şekilde alıp, içine ek olarak bizim fan takmamızı önerir misin?
Kendin fan satın alırsan çok maliyetli olur. Gerek yok. Ayrıca fanları kullanılmayacak kadar dandik değil.

Kendin fan satın alırsan çok maliyetli olur. Gerek yok. Ayrıca fanları kullanılmayacak kadar dandik değil.
Hocam dlx21deki fanların değerleri bunlar sizce sistemimi yeteri kadar soğutabilir mi oc kullanmayı düşünüyorum.

Dimensions: 120x120x25mm
Fan Speed: 1200 (±10%) RPM
Noise: 16dBA
Air Volume: 38CFM
Bearing: Hydro Bearing
Current: 0.35A
Voltage: 12V
Rated Power: 4.2W
Life Span: 20000Hrs
Weight: 158g

Technopat Haberler

Yeni konular