Arkadaşlar Phanteks P360a DRGB kasam var. Kasada mevcut olarak 2 tane 12 cm DRGB fan geliyor. Ben de ekstra olarak 3 tane Corsair SP120 Pro ARGB fan ekledim. Fakat bu fanlar bana çok sesli geliyorlar ve bu beni rahatsız ediyor. Şu an 2 önde 2 üstte 1 arkada olmak üzere 5 fan mevcut. Önlere 2 tane 14 cm taksam mı diye düşünüyorum. Ya da farklı kombinasyon önerilerinize açığım. Bütçe olarak çok pahalı ürünler istemiyorum. Fanlara fazla para vermek gereksiz gibi geliyor. Ben RGB konusunda da şu an bile genelde aydınlatma kapalı kullanıyorum ama RGB olunca satışı daha kolay olur sanırım. Bu konuda sizden gelecek her türlü öneriye açığım.
Bir de şu an elimde 3 adet kule tipi soğutucu var.
En iyi performansı Snowman ile aldım gibi hissediyorum,(bugün testlerini yapacağım) Arctic ve ID-Cooling aynı performansta gibi. Snowman'ın bloğuna ID-Cooling'in ve Arctic'in fanlarını taktığımda ses olarak da performans olarak da memnun olmadım. Bu konuda sizlerin önerisi ne olur?
Bu iki konuda düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bir de şu an elimde 3 adet kule tipi soğutucu var.
- -Snowman T6 Ultra.
- -Arctic Freezer E34 Duo.
- -ID-Cooling SE-234 ARGB.
En iyi performansı Snowman ile aldım gibi hissediyorum,(bugün testlerini yapacağım) Arctic ve ID-Cooling aynı performansta gibi. Snowman'ın bloğuna ID-Cooling'in ve Arctic'in fanlarını taktığımda ses olarak da performans olarak da memnun olmadım. Bu konuda sizlerin önerisi ne olur?
Bu iki konuda düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: