İkisinden birini alacağım fakat hangisinin daha iyi airflowa sahip oldugunu ve daha iyi olduğunu bilmiyorum. Hangisini almamı önerirsiniz? Ve nedenleri nelerdir?
En ucuz Antec DF800 Flux Beyaz RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Antec DF800 Flux Beyaz RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Antec DF800 Flux Beyaz RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Antec DF800 Flux Beyaz RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
The DF800 FLUX mid-tower gaming case is well equipped with an industry-leading design of advanced ventilation, Mainboard Support ATX , Micro-ATX, Mini-ITX Front Access & Controls Power, LED Control Button, 2 x USB3.0, HD-AUDIO Expansion Slots’
Bir sorum daha var. P360a DRGB ile P400A DRGB arasında ne farklar var. P400A üst tarafa sıvı soğutma desteklemiyor bunu biliyorum onun dışında P360adan gözle görülecek şekilde daha mı iyidir yoksa P360a tercih edilebilir mi onun yerine.
Bir sorum daha var. P360a DRGB ile P400A DRGB arasında ne farklar var. P400A üst tarafa sıvı soğutma desteklemiyor bunu biliyorum onun dışında P360ADAN gözle görülecek şekilde daha mı iyidir yoksa P360a tercih edilebilir mi onun yerine.
Ben Dark Guardian Pro olmayan versiyonunu kullanıyorum sadece fanları değişik. Ancak kasa gayet kaliteli. Çok memnunum. Malzemesinde bir sıkıntı yok. Hava akımı da iyi. Bende Solid Dual fanlar var rbg Pro olanda ise arbg olan fanlardan var. Hava akışları yeterli seviyede. Ve sessiz çalışıyor.
Ön ve üst ve alt PSU tarafında filtre var toz girmiyor.