S2H V2 anakart satın aldım. Destekliyor mu bilmiyorum. Ayrıca bu attıgım ürün ışıklandırmalı değil sanırım. DRGB modeli stokta yok ve RGB istemiyorum kesinlikle.
RGB istemiyorum yazmışsınız. Bir de 2 fanlı geliyor galiba bu kasa (+1 egzoz), benden daha iyi bilen varsa kasayı onlara sorun derim. Ben çok bilmiyorum o kasayı.
Kasa 2 fanla geliyor bir tane önde bir tane egzoz. Ben de 4 tane fazladan fan olduğu için öne 2 tane ve üst kısma 2 tane taktım ve hava akışı çok iyi. Tek eksisi ön kısımda toz filtresi yok. 1500 liraya değen bir kasa bence. Kablolaması da kolay.
Kasa 2 fanla geliyor bir tane önde bir tane egzoz. Ben de 4 tane fazladan fan olduğu için öne 2 tane ve üst kısma 2 tane taktım ve hava akışı çok iyi. Tek eksisi ön kısımda toz filtresi yok. 1500 liraya değen bir kasa bence. Kablolaması da kolay.
Elimde ID Cooling marka 2 adet fan var. Yaprak sayısı fazla olduğundan ve 120mm olduğu için gürültülü çalışıyor ancak CFM değerleri çok iyiydi. Sanırım dediğin gibi yapacağım. Teşekkürler.