N Nri26 Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #1 Selam. Phanteks P500a drgbli kasa satın aldım sistemi kurmaya başladım. Power SW haricindeki HDD LED reset SW, Power LED soketlerini bulamadım. Bu böyle mi yoksa benim aldığım kasada mı bir problem var ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2022
Selam. Phanteks P500a drgbli kasa satın aldım sistemi kurmaya başladım. Power SW haricindeki HDD LED reset SW, Power LED soketlerini bulamadım. Bu böyle mi yoksa benim aldığım kasada mı bir problem var ?
C Carbage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.343 Çözümler 1 31 Mayıs 2022 #2 Normalde her üçü de var hocam, bu linkten bakabilirsin. Phanteks Innovative Computer Hardware Design phanteks.com Artı 0 Eksi
Normalde her üçü de var hocam, bu linkten bakabilirsin. Phanteks Innovative Computer Hardware Design phanteks.com
S Sabnerto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.147 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #3 Ben de aldım bende de yok , ilginç. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Ağustos 2022 #4 Kabloların bağlantı noktası farklı olduğu içni farklı bir yerden geliyor olabilir. Dikkatli bakın derim. Artı 0 Eksi
Kabloların bağlantı noktası farklı olduğu içni farklı bir yerden geliyor olabilir. Dikkatli bakın derim.
Ertuğ Eroğlu Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 331 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #5 Arkadaşlar doğru söylüyor. Dün almıştım P500a bugün kurmak nasip oldu kasayı komple tek tek kablo kablo baktım HDD LED kablosu yok. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar doğru söylüyor. Dün almıştım P500a bugün kurmak nasip oldu kasayı komple tek tek kablo kablo baktım HDD LED kablosu yok.
J Jonkey Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #6 bende p500a aldım yok nasıl yaptınız biride sonucunu söyleseydi bari sadece power sw var diğerleri yok ne yapıcam ? Artı 0 Eksi
bende p500a aldım yok nasıl yaptınız biride sonucunu söyleseydi bari sadece power sw var diğerleri yok ne yapıcam ?
KS KS N Nri26 Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #7 Jonkey dedi: Bende P500A aldım yok nasıl yaptınız biride sonucunu söyleseydi bari. Sadece Power SW var diğerleri yok ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben sadece Power SW kablosunu anakarta yerine bağladım o şekilde kullanıyorum sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
Jonkey dedi: Bende P500A aldım yok nasıl yaptınız biride sonucunu söyleseydi bari. Sadece Power SW var diğerleri yok ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben sadece Power SW kablosunu anakarta yerine bağladım o şekilde kullanıyorum sorun yaşamadım.