Jonkey Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #1 Kasa montajına geçtim kasada Power SW dışındakiler yok, resert SW ve LED'ler yok ne yapmalıyım? Ayrıntılı baktım yok yardım lazım. Yardımcı olacak yok mu ? Son düzenleme: 3 Kasım 2022
Kasa montajına geçtim kasada Power SW dışındakiler yok, resert SW ve LED'ler yok ne yapmalıyım? Ayrıntılı baktım yok yardım lazım. Yardımcı olacak yok mu ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #2 Var dostum, sen bulamıyorsun. Dikkatli bak.
Jonkey Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #3 BerkayZ87 dedi: Var dostum, sen bulamıyorsun. Dikkatli bak. Eki Görüntüle 1561715 Genişletmek için tıkla... Kral yok valla Reset sw power led hdd led yok baktım da Ne yapmam lazım bilemedim
BerkayZ87 dedi: Var dostum, sen bulamıyorsun. Dikkatli bak. Eki Görüntüle 1561715 Genişletmek için tıkla... Kral yok valla Reset sw power led hdd led yok baktım da Ne yapmam lazım bilemedim
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #4 Jonkey dedi: Kral yok vallahi. Genişletmek için tıkla... Kablo kapaklarının arkasında olabilir, tekrar bak.
Jonkey dedi: Kral yok vallahi. Genişletmek için tıkla... Kablo kapaklarının arkasında olabilir, tekrar bak.
Jonkey Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #5 BerkayZ87 dedi: Kablo kapaklarının arkasında olabilir, tekrar bak. Genişletmek için tıkla... bir daha baktım yok öyle bir şey başkalarının da başına gelmiş ama çözümü yazmamışlar Phanteks P500A kasada HDD Led reset SW ve Power LED soketleri yok Selam. Phanteks P500a drgbli kasa satın aldım sistemi kurmaya başladım. Power SW haricindeki HDD LED reset SW, Power LED soketlerini bulamadım. Bu böyle mi yoksa benim aldığım kasada mı bir problem var ? www.technopat.net yok mu bilgisi olan bu kasayla ilgili ? Yok mu bilgisi olan koca yürekli biri ya ? Son düzenleme: 3 Kasım 2022
BerkayZ87 dedi: Kablo kapaklarının arkasında olabilir, tekrar bak. Genişletmek için tıkla... bir daha baktım yok öyle bir şey başkalarının da başına gelmiş ama çözümü yazmamışlar Phanteks P500A kasada HDD Led reset SW ve Power LED soketleri yok Selam. Phanteks P500a drgbli kasa satın aldım sistemi kurmaya başladım. Power SW haricindeki HDD LED reset SW, Power LED soketlerini bulamadım. Bu böyle mi yoksa benim aldığım kasada mı bir problem var ? www.technopat.net yok mu bilgisi olan bu kasayla ilgili ? Yok mu bilgisi olan koca yürekli biri ya ?