HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #11 Kasayı RGB Flow ile değiştirip fan ekleyebilirsiniz. PSU için çok iyi bir seçenek yok. Alternatif sistemlere bakın derim. Kendiniz toplayabilir misiniz?
Kasayı RGB Flow ile değiştirip fan ekleyebilirsiniz. PSU için çok iyi bir seçenek yok. Alternatif sistemlere bakın derim. Kendiniz toplayabilir misiniz?
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 30 Eylül 2020 #12 Freax dedi: 16 GB nasıl yetersiz. Genişletmek için tıkla... 8x2 yazıyormuş, dikkat edememişim.
umut palabıyık Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #13 Freax dedi: İndirim bekleyerek tek tek toplardım imzamdaki sistemi 7700 civarı topladım indirim bekleyerek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sistem birleştirmekle uğraşamam.Hazır alayım kafam rahat olsun o yüzden hazır kasa önerisi istiyorum teşekkür ederim.
Freax dedi: İndirim bekleyerek tek tek toplardım imzamdaki sistemi 7700 civarı topladım indirim bekleyerek. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sistem birleştirmekle uğraşamam.Hazır alayım kafam rahat olsun o yüzden hazır kasa önerisi istiyorum teşekkür ederim.