pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, iyi günler. GameGaraj üzerinden Phantom 7A bilgisayarını alacağım. Üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Sizce alınır mı? Üzerinde hangi değişiklikler yapılabilir? Phantom 7A - Game Garaj Amd işlemcili ve RTX nvidia ekran kartlı Phantom 7A-RTX3070 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021
Merhabalar, iyi günler. GameGaraj üzerinden Phantom 7A bilgisayarını alacağım. Üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Sizce alınır mı? Üzerinde hangi değişiklikler yapılabilir? Phantom 7A - Game Garaj Amd işlemcili ve RTX nvidia ekran kartlı Phantom 7A-RTX3070 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #2 Fiyat aşırı iyi, alınır. Anakart ve SSD değiştirilebilirdi siz değiştirmişsiniz zaten.
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #3 ArthurMorgan33 dedi: Fiyat aşırı iyi, alınır. Anakart ve SSD değiştirilebilirdi siz değiştirmişsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Sizce seçtiğim parçalar iyi mi? Anakartta çok kararsız kaldım. Msi mi, Biostar mı yoksa Asus mu alsam diye..
ArthurMorgan33 dedi: Fiyat aşırı iyi, alınır. Anakart ve SSD değiştirilebilirdi siz değiştirmişsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Sizce seçtiğim parçalar iyi mi? Anakartta çok kararsız kaldım. Msi mi, Biostar mı yoksa Asus mu alsam diye..
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 pisuscosplay dedi: Sizce seçtiğim parçalar iyi mi? Anakartta çok kararsız kaldım. MSI mi, BIOSTAR mı yoksa ASUS mu alsam diye. Genişletmek için tıkla... Anakart konusunda pek bir bilgim yok ama MSI iyidir diye biliyorum, öbür parçalar gayet iyi.
pisuscosplay dedi: Sizce seçtiğim parçalar iyi mi? Anakartta çok kararsız kaldım. MSI mi, BIOSTAR mı yoksa ASUS mu alsam diye. Genişletmek için tıkla... Anakart konusunda pek bir bilgim yok ama MSI iyidir diye biliyorum, öbür parçalar gayet iyi.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 pisuscosplay dedi: Sizce seçtiğim parçalar iyi mi? Anakartta çok kararsız kaldım. MSI mi, BIOSTAR mı yoksa ASUS mu alsam diye. Genişletmek için tıkla... 250GB SSD yetersiz kalır.
pisuscosplay dedi: Sizce seçtiğim parçalar iyi mi? Anakartta çok kararsız kaldım. MSI mi, BIOSTAR mı yoksa ASUS mu alsam diye. Genişletmek için tıkla... 250GB SSD yetersiz kalır.
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #6 Galaxes dedi: 250GB SSD yetersiz kalır. Genişletmek için tıkla... Elimde bir tane daha 250 GB'lık var.
Galaxes dedi: 250GB SSD yetersiz kalır. Genişletmek için tıkla... Elimde bir tane daha 250 GB'lık var.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #7 pisuscosplay dedi: Elimde bir tane daha 250 GB'lık var. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman hocam güzel sistem alınır hayırlı olsun.
pisuscosplay dedi: Elimde bir tane daha 250 GB'lık var. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman hocam güzel sistem alınır hayırlı olsun.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 2 Eylül 2021 #8 Kusursuz. Hayırlı olsun şimdiden.