Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.077 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:52 #11 Cerade dedi: Empress göreve!!! Genişletmek için tıkla... Kırmayı bırakmıştı zaten de daha geçenlerde direkt emekli olduğunu söylediği bir yazı paylaşmıştı. Yani geri dönmesi imkansız gibi bir şey.
Cerade dedi: Empress göreve!!! Genişletmek için tıkla... Kırmayı bırakmıştı zaten de daha geçenlerde direkt emekli olduğunu söylediği bir yazı paylaşmıştı. Yani geri dönmesi imkansız gibi bir şey.
C Cerade Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:28 #12 Yutka46 dedi: Kırmayı bırakmıştı zaten de daha geçenlerde direkt emekli olduğunu söylediği bir yazı paylaşmıştı. Yani geri dönmesi imkansız gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir oyun kırmadığını biliyordum ama emekli oldum dediğini yeni duydum. Neyse zaten DRM ile korunan oynamak istediğim bir oyun yok.
Yutka46 dedi: Kırmayı bırakmıştı zaten de daha geçenlerde direkt emekli olduğunu söylediği bir yazı paylaşmıştı. Yani geri dönmesi imkansız gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Uzun süredir oyun kırmadığını biliyordum ama emekli oldum dediğini yeni duydum. Neyse zaten DRM ile korunan oynamak istediğim bir oyun yok.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 598 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:19 #13 Tüh ya çok üzüldüm(20 tlye offline hesap alıp oynayacak)