arda1ch Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız Vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce?
Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız Vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce?
Emre_153533 Centipat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Ti 16 GB Ram Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Oynayışın ya da mape göre değişir. arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Ama bence sen dene ikisini de hangisinde daha çok rahat edersen onunla oyna vandal ya da Phantom oyna diye bir şey diyemem herkese göre değişir.
arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Oynayışın ya da mape göre değişir. arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Ama bence sen dene ikisini de hangisinde daha çok rahat edersen onunla oyna vandal ya da Phantom oyna diye bir şey diyemem herkese göre değişir.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 Uzak mesafede vandal yakın mesafede Phantom.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 22 Ağustos 2023 #4 arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız Vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Koşarak tarama veya normal tarama yapıyorsan Phantom ama şunu bil uzaktan atınca hasar düşer sen 145 vurursun adam 150 vurur vandal ile seni yer pıt pıt vurmaya alışıksan vandal kullan derim.
arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız Vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Koşarak tarama veya normal tarama yapıyorsan Phantom ama şunu bil uzaktan atınca hasar düşer sen 145 vurursun adam 150 vurur vandal ile seni yer pıt pıt vurmaya alışıksan vandal kullan derim.
ScarlettJohansson Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 942 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 3050 Tİ 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 22 Ağustos 2023 #5 arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir hocam.
arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir hocam.
annex vassal Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 61 Çözümler 2 22 Ağustos 2023 #6 arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız Vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Side içi oynuyorsan Phantom.
arda1ch dedi: Valorant'ta Phantom mu kullanmalıyız Vandal mı? Genelde onatap oynamayı sevıyorum ama Phantom'u daha ıyı oynuyorum, sızce? Genişletmek için tıkla... Side içi oynuyorsan Phantom.
E Emir07 Centipat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #7 yakın phantom uzak vandal