Arkadaşlar böyle bir bilgisayarda karar kıldım parası gayet uygun. Sizce bilgisayar iyi mi, yoksa daha iyisi bulunur mu? Boş yere pişman olmak istemiyorum.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar böyle bir bilgisayarda karar kıldım parası gayet uygun. Sizce bilgisayar iyi mi, yoksa daha iyisi bulunur mu? Boş yere pişman olmak istemiyorum.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gameforce Cold 4 x 120 MM Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.