Phantom Spirit ARGB kontrolcü bağlantısı nasıl yapılır?

Bartholomew Kuma

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Thermalright Phantom Spirit 120 ARGB fan modelini aldım fakat anakartımda ARGB desteği yok. MSI MAG Forge M100R kasamın arka kısmında 3 pin kontrolcü mevcut. Kasadaki kontrolcü ile ARGB fanları kontrol edebilir miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_6356.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrolcüye bağlarsan ışıkları kontrol edebilirsin. Attığın fotoğraftaki kontrolcü sadece ARGB kontrolcüsü, fan hızını kontrol edemezsin onun üzerinden.

Kontrolcüye bağlarsan ışıkları kontrol edebilirsin. Attığın fotoğraftaki kontrolcü sadece ARGB kontrolcüsü, fan hızını kontrol edemezsin onun üzerinden.

Fan hızını kontrol etmeme gerek yok şimdilik ışıkları kontrol etsem yeter. Teşekkür ederim.

Merhaba hocam. Benim de yeni aldığım kasada aynı bu ARGB çoklayıcı mevcut. Bu çoklayıcıda hem SATA güç bağlantısını hem de anakart bağlantısını aynı anda mı yapıyoruz? 11 fanı da (radyatör fanları dahil) çoklayıcıya bağlamayı düşünüyorum.

Merhaba dostum. Bugün YouTube Trifact adlı kullanıcı video yayımladı. Her detayını anlatıyor. İzlemeni tavsiye ederim. Sana yanlış bilgi vermek istemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler ama bağlantıyı anlattığı şekilde yapmama rağmen nedense anakart üzerinden kontrol edemedim bir türlü ARGB'leri.

Düzeltme: LED tuşuna uzun basılı tutunca anakart moduna geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…