R5 7500F işlemcimi Cinebench R23 multi Core testinde islemci Max 78 derece gordu. Phantom Spirit icin bu deger normal mi?
Biraz fazla her şeyi doğru kurduğunuza eminsiniz değil mi?
Benim ramlerin boyu kisa bir sikinti yasamadim ramler sigmasa bile fanlari tukarı kaldıra bilirsin ama o zamanda cama carpabilir benim kasamda cam ile sogutucu arasında epey bosluk varHocam bende yarın montajlayacağım da, montajda bir sıkıntı yaşadınız mı? Ramlere çarpması v.s
Hocam termal macunu sildiğinizde yine aynı termal macunu mu kullandınız? Bir de kullandığınız macun fan ile birlikte gelen termal macun muydu?
Su an cok iyi cod wz3 oynuyorum maks 52 oldu ortalamasi 49 benim odamın yanında sicak su boru hattı var malesef odam su an 34 derece ona rahmen bu sıcaklıklar cok iyiŞu anda sıcaklık değerleriniz 58 derece ile çok iyi duruyor. Umarım böyle serin çalışmaya devam eder. Ben de aynı fanı almayı düşünüyorum o yüzden sordum. Teşekkür ederim.
Test devam ediyor 80 dereceyi gordu montajda bir şey yoktu fakat termal macunu biraz kati gibiydi sogutucuyu hizlica kaldirip macunun fotoğrafini cekeyim isterseniz.
Benim RAM'lerin boyu kisa bir sıkıntı yasamadim RAM'ler sığmaza bile fanlari tukarı kaldırabilirsin ama o zamanda cama carpabilir benim kasamda cam ile sogutucu arasında epey bosluk var.
Hocam termal macunu tamamen silip tekrar yaptım su 10 dakikalık testın 3 dksında maksimum 58 derece oldu sanırım olması gereken termal mavunu onceki gibi surdum fakat ne fark etti anlamadım bu sefer sogutucunun vidalarını hepsi esit olacak bir sekilde sıkmaya daga özen gösterdim belki ondan oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.