- Anakart
- a320m s2h
- İşlemci
- amd ryzen 5 5600
Arkadaşlar anakartım A320M S2H RGB benim için önemli değil işlemcim R5 5600.
www.gaming.gen.tr
------------------------------------------------------
www.gaming.gen.tr
Bu ikisinden birisini alacağım hangisi alınır sizce?
Ve İyzico ile indirim vs bir şeyler oluyormuş (Gaming gen için) kullanan var mı İyzico güvenebilir miyiz?
İndirim olarak aldığım bakiyeyi hesabıma çekebiliyor muyum mesela?
Şu anda aktif olarak Snowman M200 ve MX-6 kullanıyorum sıcaklık değerlerim yazında gelmesiyle arttığını hissediyorum boşta önceden 29'u görmüştüm, şu anda boşta 38'den aşağı düşmüyor yükte ise CS de 70'i bile görmezken şu an 82'lere çıktığını ama ortalama 75'lerde gezdiğini gördüm. Macunum iyi farkındayım ancak soğutucum 500 TL'ye dandik idareten almıştım, 2 ısı borusu falan var şimdi iyi bir soğutucu düşünüyorum fikirlerinize açığım.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.

Ve İyzico ile indirim vs bir şeyler oluyormuş (Gaming gen için) kullanan var mı İyzico güvenebilir miyiz?
İndirim olarak aldığım bakiyeyi hesabıma çekebiliyor muyum mesela?
Şu anda aktif olarak Snowman M200 ve MX-6 kullanıyorum sıcaklık değerlerim yazında gelmesiyle arttığını hissediyorum boşta önceden 29'u görmüştüm, şu anda boşta 38'den aşağı düşmüyor yükte ise CS de 70'i bile görmezken şu an 82'lere çıktığını ama ortalama 75'lerde gezdiğini gördüm. Macunum iyi farkındayım ancak soğutucum 500 TL'ye dandik idareten almıştım, 2 ısı borusu falan var şimdi iyi bir soğutucu düşünüyorum fikirlerinize açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: