Phantom Spirit vs Pearless Assasin

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
a320m s2h
İşlemci
amd ryzen 5 5600
Arkadaşlar anakartım A320M S2H RGB benim için önemli değil işlemcim R5 5600.
------------------------------------------------------
Bu ikisinden birisini alacağım hangisi alınır sizce?

Ve İyzico ile indirim vs bir şeyler oluyormuş (Gaming gen için) kullanan var mı İyzico güvenebilir miyiz?
İndirim olarak aldığım bakiyeyi hesabıma çekebiliyor muyum mesela?

Şu anda aktif olarak Snowman M200 ve MX-6 kullanıyorum sıcaklık değerlerim yazında gelmesiyle arttığını hissediyorum boşta önceden 29'u görmüştüm, şu anda boşta 38'den aşağı düşmüyor yükte ise CS de 70'i bile görmezken şu an 82'lere çıktığını ama ortalama 75'lerde gezdiğini gördüm. Macunum iyi farkındayım ancak soğutucum 500 TL'ye dandik idareten almıştım, 2 ısı borusu falan var şimdi iyi bir soğutucu düşünüyorum fikirlerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende peerles assasin aldım daha dün, bana daha uygun göründü peerles.

Phantom 7 ısı borulu ve CPU'yu daha düşük derecelerde tutabiliyor. Soğutma performansı daha iyi. Çok ciddi bir fark yok ama 100 TL farka değecektir. Teyit için bu videoyu izleyebilirsiniz: Test

Bu konuda İyzico indirimi detaylıca tartışıldı:

Phantom bir tık daha iyi. ARGB lazım değilse 1500'e düz modeli alınır.
toplamda 900 TL'de geri ödeme alabilirsiniz.

Almadan önce parolapara üyeliği ve iyzico üyeliği açın.
Almadan önce İyzico uygulamasından üyelik açıp yeni müşteri kampanyasına katılın.
Ödemeyi yaparken iyzico ile ödeyi, seçip parolapara sanal kart numarasını girin.

Parolapara ilk sipariş : 400 TL
İyzico ilk sipariş: 500 TL

Parola para ile hesap oluşturma kısmında yüzümü algılamıyor kimlikteki fotoğrafımla kendi fotoğrafımı karşılaştırınca hata veriyor kimlikte 50 şu an 75 kilo olduğum için yüzüm ve yüz hatlarım çok değişti sanırım ondan olabilir. E yaş farkıda var tabii. yoksa onuda denemeye çalışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…