Phantom XT Bronze alınır mı?

Herkese çok teşekkürler bu arada moderatörler konuyu kapatabilir
Aralarında ahım şahım bir fark yok. 1000 TL daha fazla para vereceksen ver. Bu kadar bilgili isen neden konu açtığını anlamıyorum.
Reis bu arada ben intel sevmiyorum amd daha iyi

Neresi aynı? Neredeyse 20 FPS fark var. RX 5500 XT birazcık daha güçlü GTX 1650 Super'e göre.

Videoyu izlemedin sanırım ama neyse. Biz bunları hep tartışmıştık. O kanalda bir 1650 Super vs. RX 580 videosu da var yeni sürücülerle bakarsın.

Videoyu izlemedin sanırım ama neyse. Biz bunları hep tartışmıştık. O kanalda bir 1650 Super vs. RX 580 videosu da var yeni sürücülerle bakarsın.
Yeni sürücüler videosunu izledim fakat diğer Youtube kanalından. Ben bir FPS farkı göremedim. Galiba başka oyunlarda daha çok FPS veriyor.

Yeni sürücüler videosunu izledim fakat diğer Youtube kanalından. Ben bir FPS farkı göremedim. Galiba başka oyunlarda daha çok FPS veriyor.

Cihaz TV'yi diyorsan bana garip geldi açıkçası çünkü Control'ü ben de oynuyorum High ayarlarda 35 FPS'i eski sürücülerle bile görmedim. O oyunda 20 FPS fark imkansız ne yapmış çözemedim.

Abi bende Phantom XT Bronze alacağım ama R5 3500 ve 16 GB RAM yapacağım tavsie eder misiniz veya 5100 5200 TL civarında tercih edebileceğiniz bir kasa var mı acil

Abi ben de Phantom XT Bronze alacağım ama R5 3500 ve 16 GB RAM yapacağım tavsie eder misiniz veya 5100, 5200 TL civarında tercih edebileceğiniz bir kasa var mı?
Yeni bir konu açın. Bu sistemi öneririm:
Ekran kartını GTX 1660 Super ve RAM'i 16GB yaparak alabilirsiniz. Ek olarak "PLX200" kodunu kullanarak 200 TL indirimli şekilde alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…