Güncel oyunları en yüksek performansla oynayabileceğiniz, modern ekran kartları ve anakartlarla güçlendirilen oyun bilgisayarları uygun fiyatlar, ücretsiz montaj ve hızlı teslimatla QP'de!
Ben QP Gaming Z diyorum. Diğerine göre daha iyi parçalar kullanılmış. B450M S2H hala güzel fakat ileride güncellik bakımından geride kalacak. M.2 SSD'den de şüphelendim. İyi bir marka mı bilmiyorum. İyiyse kusuruma bakmayın. Evet grafik kartı daha iyi fakat şansa bağlı olarak sorun çıkarabiliyor. 2060'ın performansı daha düşük fakat sistemdeki parçalar vesaire XT Gold'a göre daha iyi. Dediğim gibi QP Gaming Z benim düşüncem.
Saf kas gücü bakımından Phantom XT çok önde ama PSU'yu değiştirmeniz lazım alacaksanız. Ayrıca 3500X 6 çekirdek 6 izlek bir işlemci iken 3600X 6 çekirdek 12 izlek bir işlemci. 3500X yerine 3300X alsanız da çok fark etmiyor.
Qp Gaming Z'nin ekipmanları, hunerci arkadaşımızın söylediği gibi çok kaliteli. Fakat işlemci konusunda ikisinin arasında çok büyük fark var. Anakart bakımından S2H hâla yeterli. B550 çipsetli anakart olması da güzel bir artı olmuş. Ekran kartı yönünden XFX'in yeni kartları başarılı olmuş. Eskiden olsaydı XFX harici ne olursa ona oyumu kullanırdım (hiç hoş şeyler yaşamadım ). RTX 2060'tan daha performanslı olduğu doğrudur. Şahsen ben karar veremedim . Ama şunu düşünerek kararını verirsen daha iyi olacağını düşünüyorum. Yükseltilmesi kolay olan parçalara (RAM, SSD vb.) değil de, her an yükseltme yapamayacağın parçaları direkt alman daha iyi olur bence. Çünkü SSD'yi değiştirmek pek zahmetli iş değildir. Ama bir ekran kartı değiştirmeye kalksan al-sat yaparken ciddi paralar dökebilirsin, aynı şey işlemci için de geçerli. Hangi modeli aldığını da aldığın zaman bizimle paylaşabilir misin? Tercihlerini merak ettim.
Merdiven altı üretim yaptıkları için. Forumda o kadar konu var ki. Çok berbat bir markaya çıkartma basıyorlar zaten. Sahte sertifikalar vesaire. Böyle bileşenler böyle bir bombaya emanet edilmez. Ben almam Gamepower asla. Kullanmam, kullandırmam.
Technopat yalakalığı mı? Herhalde kafayı yediniz. Kardeşim Gamepower ürünleri olan hiçbir sistem alınmaz. Senin gibi adamlara ne yapacağımı biliyorum hadi ama neyse. Hadi alsın bakalım sistemi patlayınca "yardım" edersin.